Last news in Fakti

14 Септември, 2016 23:29 1 444 0

Съдят Аксел Роуз за стотици хиляди долари

  • съд-
  • аксел роуз-
  • 100 000-
  • долара-
  • крис питман

Ищецът е бившият член на "Guns N' Roses" Крис Питман

Съдят Аксел Роуз за стотици хиляди долари - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият член на световноизвестната рок група "Guns N' Roses" Крис Питман съди единия от създателите ѝ - фронтмена Аксел Роуз, за стотици хиляди долари.

Според сайта TMZ, Питман, който се присъедини към бандата през 1998 и остана в нея допреди няколко месеца е завел дело срещу Роуз за неизплатени дългове. Той твърди, че голяма част от музикалните услуги, които е осигурил на "Guns N' Roses" не са му били заплатени.

Служилият като втори басист и втори на клавишните инструменти твърди, че Аксел Роуз му написал запис на заповед за 125 000 долара, които трябвало да бъдат изплатени до октомври 2012 година, но това не се случило.

Питман проявил разбиране и изчакал банкрутиралия през 2011-а Роуз да си "стъпи на краката", но дори след повторното обединяване на групата и печалбите ѝ от над 100 милиона това не се случило. Именно така се стигнало и до съда.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА