Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 16:10 1 752 0

Мъж с 39 жени иска още

  • индия-
  • полигамия

Въпреки че има 39 жени и почти 100 деца, ненаситен християнски духовен водач в Индия иска още. Гуруто Зионгхака Чана е на 67 години, но не се чувстват възрастен, за да добави още няколко съпруги в семейството си, предава „Фокс нюз“. Религиозният лидер има 94 деца, 14 доведени дъщери и 33 внуци. Той следва завета на баща си, който закръглил бройката на жените си на 50. Многолюдното семейство живее в източния град Мизорам, където негови колеги- проповедници се противопоставят на полигамията.

Но Чана е убеден, че може да надмине тази бройка, дори и ако трябва да си вземе жена, която не е индийка. Дамите се сменят в брачното ложе на ротационен принцип и всички твърдят, че са доволни от живота си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА