Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 15:23 1 262 1

25-годишна студентка от Велико Търново сама отглежда стадо биволи

  • рокерка-
  • велико търново-
  • биволи-
  • ферма

Красива рокерка отглежда стадо биволи

Студентка от Великотърновския университет предизвика истински фурор в социалните мрежи, заради необичайния бизнес, с който се занимава.

25-годишната Цветелина Недкова има собствена ферма в село Горна Липница, в която съвсем сама отглежда биволи .

Освен работата с едрите животни, младата жена е и запален любител на високите скорости и моторите.

Цветелина Недкова е красива, млада жена с перфектни мерки, за това на никой не би хрумнало, че обикновено денят ѝ минава сред стадо биволи.

Завършила е икономика в Свищовската Стопанска академия, скоро ще се дипломира и във Великотърновския университет, но въпреки академичните си занимания не се отказва от живота на село.

Откакто се помни семействто ѝ отглежда крави, затова от малка обича и не се плаши от едрите животни, информира БНТ.

Цветелина разказва, че биволите само изглеждат страшни, а всъщност са изключително любвеобилни и интелигентни животни, затова се отнася с тях като с приятели.

Като всяко младо момиче и Цветелина споделя, че в свободното си време обича да излиза с приятели и да се забавлява. А покрай двете си най-големи страсти - животните и високите скорости, открила и любовта. Емил е запален пчелар и моторист от съседното село .

Цвети си е поставила за цел скоро стадото ѝ да стане още по-голямо, а двамата с Емил вече планират и романтична сватба следващата година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божко

    0 0 Отговор
    Браво на момичето!Нека има повече такива хора,че наскоро само с отрепки се занимаваме.