Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 02:00 1 839 1

От обикновена жена до бляскава красавица – с правилно стилизиране и фотошоп

  • фотосесия-
  • обикновена жена-
  • секси-
  • фотошоп
Фотографка създава съблазнителни фотосесии, за да подчертае красотата на обикновените жени, разказва „Дейлимейл”. С помощта на разкрасяващ грим, стайлинг на косата и подходящо облекло, фотографката Криси Спаркс може да превърне всяка жена в следващата Мерилин Монро или Дита фон Тийз в студиото си в Бирмингам. Според нея правилният избор на пози, осветление и стайлинг, може да извади най-добрите страни в красотата на една жена. И разбира се, доста обработка на снимките след това, за да се заличат дефектите като целулит, паласки, белези, петна, бръчки и други.

В студиото си Криси също разполага и с впечатляващ гардероб, на стойност над 100,000 паунда - комплекти бельо, корсети, рокли, обувки, шапки, аксесоари, бижута, костюми, чорапи и бански.

Много жени искат да имат такива красиви снимки по различни причини – за спомен, за повдигане на самочувствието, за подарък на своя партньор, или преди да станат твърде възрастни за такава фотосесия (72-годишна е най-възрастната клиентка на Криси досега).

"Обичам това, което правя! Щастието в очите на жените, когато видят крайния резултат от фотосесията, осмисля дългите часове работа и огромната лична инвестиция в бизнеса."
 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Ако беше само грим и стайлинг- Шапки долу! Но фотошопа нулира постиженията. Гримът, прическите, дрехите са измама, но фотошопът е специално създаден за измама. Той променя размери и пропорции, а те са най-важните.