9 Декември, 2016 20:57 26 129 4

Секс оргия завърши в болница

  • секс-
  • оргия-
  • болница

За участниците във вечерна секс оргия под надслов „Седемте смъртни гряха” събитието завърши в болница. Сбирката, която се е провела в Австралия, е била организирана от 44-годишен наследник на известния в района тютюнев предприемач Трейвърс Бейнън.

По сценарий вечеринката е включвала танци, басейн, летене над вода, фойерверки, както и това, което попада под категорията „18+”. Какво точно е ставало зад високите огради на имението на организатора на събитието не е известно. Това, което се знае, е че той и съпругата му са посрещали оскъдно облечените гости, предимно представители на нежния пол.

Това, което е известно е, че за три часа и половина в имението са пристигнали 7 линейки на „Бърза помощ”. Установените травми са от множество фрактури до ухапвания от екзотични паяци.

След инцидента 44-годишният богат наследник се е затворил в имението си и не желае да коментира случката. Местното население, от своя страна, заля социалните мрежи с възмутителни коментари. Съпругата на Бейнън обаче го защитава като казва, че това е най-добрият съпруг и баща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чубака

    12 1 Отговор
    Е.... Са се до смърт
  • 2 СЕКИША

    5 1 Отговор
    Жеглене през козината хахахах!
  • 3 mediator37

    1 1 Отговор
    това е стара новина от преди седмица.
  • 4 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    1 0 Отговор
    ШИБИНГ......ДО ОТКАТ......

    Е ТОВА ДА СЕ ЧУВА...

    ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ А НЕ ВОЙНА
    MAKE LOVE.....NOT WAR....