24 Януари, 2017 01:32 1 943 0

Васил Найденов изнася любовен концерт за Свети Валентин 

  • васил найденов-
  • концерт-
  • веси бонева

Васил Найденов изнася любовен концерт за Свети Валентин - "#I Love You" в столична зала събира за първи път на голяма сцена музикалната легенда и попдивата Веси Бонева, с най-красивите, лирични мелодии, посветени на любовта, съобщават организаторите.

На 14 февруари, Свети Валентин, обичаният от всички Васил Найденов ще превърне най-романтичната вечер в годината в бляскаво и неповторимо изживяване със своята ненадмината вокална класа, взривяваща енергия и песни, любими на няколко поколения.

Залата ще бъде преобразена в духа на романтичния празник. Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изисканият стил, споделените чувства, заразяващата музика и танци, "издават" от екипа.

Наред с хитове като "Телефонна любов", "Бързаш, няма време", "Болката отляво", "Огън от любов", "Клоунът", ще звучат и някои от най-известните световни любовни мелодии - в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон).

Билети за концерта на цени от 30 до 95 лв. (за седящо място в отделена зона, с включена консумация) има онлайн и в мрежата на Eventim от днес, както и на място. Сто двойни билета за влюбени, на промоционална цена от 70 лв., са специалното предложение за празника от организаторите. Билетите с отстъпка също се продават от днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА