25 Януари, 2017 02:45 2 609 1

Бившият на Гуен Стефани още страда по нея

  • стефани-
  • росдейл-
  • раздяла-
  • развод
Бившият на Гуен Стефани още страда по нея - 1
Снимка: БТА/АР

Повече от година след развода с Гуен Стефани, вокалистът на рокгрупата Bush Гавин Росдейл разказва колко много съжалява за раздялата им. Двамата са били заедно около 20 години, като 13 от тях са семейство.

„Разводът – това е пълната противоположност на това, което исках“, споделя музикантът в едно от последните си интервюта – Но ето го... Отделно от смъртта, това е най-тежкото нещо, през което човек може да мине“.

Молбата за развод подаде Гуен през август 2015 г. След три месеца журналисти от Us Weekly откриха причината. Оказа се, че Росдейл е имал роман, за който певицата разбрала. Мъжът ѝ се срещал с гледачката на децата им. Пред "OK!" Росдейл обяснил, че е готов да поправи всичко.

„Мисля, че всички искаме това, но трябва да сме и реалисти. Ако си човек, ясно е, че все за нещо съжаляваш. В живота ми има много сценарии, които бих пренаписал“.

Музикантът добавил, че тези 20 години с Гуен са били прекрасни. "Това е цял живот. И тя е прекрасна. Имаме три прекрасни деца. В семейството ни имаше много позитивни моменти и с годините това бе очевидно. Тя показа безусловната си любов към семейството и виждам каква мощна сила е това. Децата са едни от най-прекрасните подаръци, които ми е дала и за които ще съм ѝ благодарен всеки ден."

Разводът между Стефани и Росдейл приключи през август 2016 г. Те продължават да възпитават заедно тримата си сина - 10-годишния Кингстън, 8-годишния Зума и 2-годишния Аполо, както и са запазили приятелските си отношения.

Гуен вече от година се среща с кънтри музиканта Блейк Шелтън. Той също скоро се разведе със съпругата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    ХУБАВА ЖЕНА Е