Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 17:13 5 658 1

10 романтични неща, които да направите с любимия

  • романтично-
  • връзка-
  • жест-
  • подарък-
  • среща
10 романтични неща, които да направите с любимия - 1
Снимка: Shutterstock

Често в живота си чакаме да настъпи криза във връзката, здравословен проблем или друга неприятност, за да се сетим, че е необходимо ежедневно да полагаме грижи един за друг, да си обръщаме внимание, да си правим подаръци, да правим нови и интересни неща и просто да показваме обичта си. Става въпрос за обикновените неща, които, забързани и затрупани от битовизми, все забравяме. А точно тези малки неща правят живота и връзката ни истинско приключение. Затова ви предлагаме списък с 10 неща, които да направите с партньора си просто ей така - без повод и без нужда, само защото е романтично:

1. Да отидем на кино

2. Да си направим среща, като в началото на връзката ни

3. Да отидем на концерт на любима и на двамата група

4. Да се целуваме дъъълго и пак и пак

5. Да напишем писмо с обяснение в любов

6. Да се разходим в парка, хванати за ръце или прегърнати

7. Да се разходим в дъжда

8. Да си направим пикник в планината

9. Да посрещнем изгрева

10. Да си подарим синхронен масаж за двама

Можете да допълните списъка или да създадете ваш собствен с повече точки - просто не забравяйте да показвате любовта си всеки ден, всеки миг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    7 0 Отговор
    Със жената най-много обичаме да варим компоти и лютеница събота и неделя на вилата, че като нямаме пари през зимата, да има децата какво да ядът.