Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 09:20 12 715 3

5 знака, че не сте щастлива във връзката си

  • връзка-
  • любов-
  • щастие
5 знака, че не сте щастлива във връзката си - 1
Снимка: Shutterstock

Жените често пренебрегват себе си и собственото си щастие, страхувайки се да прекъснат неползотворна връзка. Ясно е, че това не е проста задача. Ето как по-лесно да погледнете ситуацията отстрани, за да сте сигурни, че нещо във връзката ви не е наред:

1. Струва ви се безсмислено да влагате усилия във връзката

Всяко нещо в живота ни изисква усилия и внимание, дори и любовта и връзката ни. За да вървят отношенията ви добре, е необходимо да общувате ежедневно, да се грижите един за друг, да показвате внимание, загриженост и любов. Ако нямате желание да правите тези неща, най-вероятно връзката ви няма бъдеще.

2. Нямате желание за секс

Ако той не ви привлича като мъж, то със сигурност има сериозен проблем в отношенията ви.

3. Предпочитате да прекарвате времето си с други хора

Не е необходимо да бъдете постоянно заедно и дори е препоръчително да имате различни и разнообразни занимания. Но ако не бързате да се приберете у дома, за да видите половинката си, това не е добър знак, особено ако става въпрос не за единичен епизод от връзката ви, а продължава повече от няколко дни..

4. Безразлично ви е дали и кога ще се сдобрите след караница

В началото на отношенията ви със сигурност сте правили всичко възможно, за да изгладите всяко дребно неразбирателство помежду ви. Начинът, по който се справяте с конфликтите с половинката си, е сигурен знак дали сте щастлива или не. Ако вече нямате желание да бъдете търпелива и изслушваща и не ви интересува как точно ще се развият нещата, след като сте се скарали, трябва да се замислите за бъдешето на връзката ви.

5. Мисълта отново да сте сама ви въодушевява, дори и малко...

Ако това да бъдете сама ви звучи доста по-вълнуващо, отколкото да бъдете в сериозна връзка, това със сигурност означава, че имате нужда от промяна. Дайте си малко време насаме със себе си, за да разберете дали наистина е така или просто е моментно чувство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    8 1 Отговор
    След години брак, това е нещо нормално, НО други неща са важни тогава!
  • 2 гощо

    7 2 Отговор
    А като ти се пие биро повече от колкото да се занимаваш с жена ти? Като не те дърви от месеци и си умрял от скука в леглото? В тези случай горните изброени за нея нямат никакво значение!!!!! Тя просто излита с 200!!!!!
  • 3 mediator37

    4 1 Отговор
    Абе, починала е най-възрастната аквариумна риба в света и сме толкова разстроени, пък ни занимават с глупости.