Last news in Fakti

13 Февруари, 2017 00:30 9 108 3

Жените симулират оргазъм по две причини

  • секс-
  • оргазъм-
  • симулира

Всепризнат факт е, че жените симулират оргазъм - за щастие, не всеки път. Проучване във Великобритания установило две основни причини, поради които на жените се налага да имитират върховното удоволствие:

1. Жените искат партньорът им да се чувства добре.

2. Жените искат партньорът им да приключи с акта по-бързо.

Независимо по каква причина се налага да инсценирате оргазми понякога, не преигравайте. Не е нужно да сте професионална актриса, за да се опитате да го направите да изглежда като истински оргазъм.

Но най-вече се замислете, че по този начин лишавате и себе си, и партньора си от качествен и разтърсващ секс в бъдеще. По-добре споделете какво ви доставя удоволствие и как точно желате да бъдете удовлетворена, освен, разбира се, ако не искате да си заслужите Оскар!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    8 0 Отговор
    Мина 00:00 и е време да си дойдем на думата.
  • 2 гощо

    1 1 Отговор
    Венчеееее........ще те изпапкам момиченцееее........!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.