11 Февруари, 2017 23:00 1 679 0

Изненадващи идеи за модерна сватба

  • изненадващи-
  • идеи-
  • модерна-
  • сватба

На изложение в Пловдив

Изненадващи идеи за модерна сватба - 1
Снимка: БТА

Пищните сватбени декорации вече не са на мода. Украсата е семпла, но излъчва лукс с изобилието от цветя. Трапезата се разделя с класическото бяло, което е заменено от пастелни тонове, а най-екстравагантното решение е в черно. Дори лимузината вече не е задължителна, а може да бъде заменена с мотоциклет.

Тези изненадващи идеи за модерното тържество дава изложението за сватби и събития, което се провежда за първи път в Пловдив. То беше открито на 11 февруари от заместник-кмета Георги Титюков. Проявата е полезна както за бъдещи младоженци, така и за всички, които имат нужда от професионално съдействие за тяхното лично или корпоративно тържество, обясниха организаторите от списание „Сватбен сезон“.

Изложението събира над 40 фирми, свързани с този бранш, в палата 7 на Международен панаир Пловдив. Сватбени агенции, флористи, фотографи, видеографи, диджеи, сладкари и ресторантьори, гримьори и стилисти са сътворили феерия от цветове и форми. Първите посетители повтаряха една и съща реплика - „Много е красиво“, и не спираха да снимат.

Оригинални идеи за аранжиране на пространството и детайлите в интериор дават възможност на всяко бъдещо семейство да направи уникален своя най-вълнуващ ден. Цветята присъстват навсякъде – в празничната арка, масите, тортата и сладкишите, поканите. Най-предпочитани от дизайнерите са розите, чиито нюанси варират от нежнокремаво до пурпурночервно. Актуалните до скоро кристали почти отсъстват. Балоните още са на мода, като от тях се правят различни ефирни фигури.

Освен атрактивните предложения, бъдещите младоженци могат да получат специални отстъпки, пакетни оферти, полезна информация и съвети от специалисти. Представители на Общинското предприятие „Радостни обреди“ дават консултации по всички процедурни въпроси, свързани със сключването на граждански брак.

На сцената свирят струнен квартет, фолклорен оркестър, звучат акустични китари, танцува се салса и бачата, хоро и ръченица. Искахме да предложим различни стилове музика за всеки вкус, а и дадем възможност на желаещите да се научат да танцуват, обясниха организаторите.

Изложението за сватби и събития продължава и на 12 феврурари. То е отворено от 10 до 18 ч., а входът е свободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА