17 Февруари, 2017 07:00 4 433 0

Вашият хороскоп за днес, 17.02.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • риби-
  • рак

Водолей

Днес не бързайте с изводите и окончателните решения в професионалната сфера. Използвайте енергията си за създаване на нов тип правила на работното си място, особено ако заемате ръководен пост. С постоянство търсете по-добри възможности за увеличаването на паричните си постъпления.

Риби

Днес пари няма да ви липсват, но това не означава, че трябва да ги харчите неразумно. Опитайте се искрено да вярвате в собствените си възможности. Избягвайте споровете и проблемите с институции и организации от финансов характер.

Овен

Днес влагайте разум при осъществяване на дръзките си професионални инициативи, както и при инвестиране на средства в реконструкции на дом или офис. Моментът е подходящ за трайно обвързаните, тъй като мнозина от вас ще подредят живота си, чрез укрепване на съществуващата любов.

Телец

Днес се стремете към постигането на сигурност в професионалната сфера. Моментът е изключително подходящ да преориентирате развитието си изцяло в нова посока. В случай, че имате конкретни идеи, не ги отлагайте, а се опитвайте да ги осъществите.

Близнаци

Днес не се отказвайте от възможността да поемете нови отговорности на работното си място. Отделяйте достатъчно време и за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си форма. Мнозина от вас ще се радват на добри финансови постъпления.

Рак

Преценете внимателно отправените ви предложения в деловата сфера. Изградете стриктен план за действие. Успешни за вас ще се окажат пътуванията на близки разстояния. В любовната си връзка се стремете към постигане на хармония и разбирателство.

Лъв

Днес всяка неправилно преценено изказване пред колега или високопоставена особа може да доведе до неприятности, не само в делови, но и във финансов план. Стремете се сами да подпомогнете професионалната си реализация чрез конкретни решения.

Дева

Днес ще ви се наложи да бъдете по-пестеливи, ако не искате парите да се превърнат във ваш постоянен проблем. Опитвайте се да сте максимално прецизни при изпълнението на служебните си задължения на работното си място.

Везни

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са от щастливците, тъй като ще се окажете на правилното място, в точния момент. Възползвайте се максимално от благоприятното разположение на планетите, както в професионален, така и в личен план.

Скорпион

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да преценяват добре всеки свой разход, независимо от това колко малък е той. Внимавайте как харчите наличните си парични средства, за да нямате затруднения вбъдеще.

Стрелец

Днес е наложително сами да осъзнаете, че късмета, който имате в последно време, ви дава повече, отколкото можете да си мечтаете. Възможно е в обкръжението ви да се появят нови лица, които да заемат важно място в живота ви.

Козирог

Днес ще е изключително важно за вас да знаете точно какви ходове трябва да предприемете в личен и професионален план, за да не разрушите всичко постигнатото с много труд и усилия. Не допускайте да ви въвлекат в интрига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА