Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 09:24 15 129 9

Прост начин за привличане на пари

  • ритуал-
  • магия-
  • привличане-
  • пари-
  • фаза на луната
Прост начин за привличане на пари - 1
Снимка: Shutterstock

От най-древни времена хората вярват в различни суеверия, свързани с парите. Това е така и в наши дни, когато парите управляват света, оставяйки ценности като любов и семейство на по задни позиции.

Ако искате в семейството ви да има винаги пари, само трябва да вярвате истински в това, което искате и правите и действително парите ще дойдат при вас. Можете лесно и с удоволствие да направите този ритуал за привличане на повече пари в семейния бюджет. Необходимо е да вложите цялото си желание и творчество. Ето как се прави той:

Вземете саксия за цветя и я напълнете с пясък. Забодете в него 12 зелени свещи. Запалете ги, като мислите за това, което желаете да си купите с парите, които ще привлече в живота ви магията.

Не задържайте в мислите си самите пари, а само това, за което ще ги харчите. Изречете след това следните думи:

„Дванадесет месеца една година съставят, нея със събития и най-различни неща изпълват. Гърмят над главите човешки с гръмотевични бури, със снежни бури, със студ ги замразява. Както са вечни дванадесетте месеца в годината, така нека изгонят от мен безпаричието. Нека всеки ден пълнят моя портфейл, с богатство моята съдба да обременят. Пари при пари постоянно идват, в моята врата влизат и никога не си тръгват. Така да бъде!"

Свещите трябва да изгорят докрай. А вие в същото време си мислете за това колко радост ще получите, когато ги харчите. Ако направите всичко правилно, след един ден ще получите определена сума, а след това и повече. За да не провалите ритуала, не си представяйте самите пари, а само радостта от това, че ги притежавате! Този силен ритуал за пари започва да действа след един ден.

Съсредоточете се върху радостта. Помислете за това, което ви доставя удоволствие. Забравете за неприятностите и нещата, които не харесвате. По този начин всеки ритуал ще бъде ефективен и продуктивен.

Ритуалът се прави само при нарастваща луна. Ако се проведе в различна фаза на луната, ще има обратен резултат. Ефективността на ритуала се засилва, ако го направите, след като получите някаква сума пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руски бързовар

    12 5 Отговор
    Ей, по може и да не ми вярвате, ама се запревивах от смях като го изчетох това.Даже поопръднах наоколо, леко ми се появиха бели снежинки и от тавана се показа един бял старец.Белия старец ми каза: "Абе пусни барем един фиш за тото бе.Май беше Свети Петър да го ева..
  • 2 Morgoth

    23 1 Отговор
    Ритуала да пръднеш на запад при пълнолуние в 12:32 през нощта е по-лесен и обещава същата успеваемост.
  • 3 Васичка Атанасова

    6 0 Отговор
  • 4 Гостът

    12 0 Отговор
    Вени съвсем е изтрещяла. Да продължава със секса, а парите да ги остави за другите.
  • 5 китайче

    9 1 Отговор
    Най лесния е СЛОЖЕТЕ СИ КЪСА ПОЛА
  • 6 Koki

    1 3 Отговор
    Само мога да кажа, че някои хора са напълно изтрещяли вече от нямане какво да правят (пишат) :))) !
  • 7 Пендел

    0 0 Отговор
    Глупости и пак глупости. Поне да беше избрал/а наука или сериозна религия, ама това е ужас
  • 8 Бай Този

    1 0 Отговор
    Ах Вени,и аз ще кажа като колегите,не се правят пари така.Силата ти е в секса и техниките свързани с него.
  • 9 гощо

    0 0 Отговор
    Аз си мисля за Венчето и силно вярвам,че ще дойде при мен?!?!