Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 10:11 1 119 1

"Джеймс Бонд" се разделил с жена си

  • даниел крейг-
  • джеймс бонд-
  • рейчъл вайс

Даниел Крейг, известен с последното превъплъщение на култовият агент на МИ-6 Джеймс Бонд, в продължение на няколко месеца живеел отделно от съпругата си Рейчъл Вайс.

Това съобщава електронното издание на National Enquirer, а слуховете за разрив в семейството на актьора се появиха още миналата есен. Според светските клюки в Холивуд, Крейг е бил нещастен с жена си - също много популярна актриса.

Фактът, че Рейчъл работила почти нон-стоп го докарвал до лудост. Само през миналата година Вайс игра в четири филма, а графикът й е запълнен за две години напред.

Така Даниел започнал да вижда жена си твърде рядко. Нещо повече, често се появяваха и слухове, че тя си позволява твърде много, флиртувайки открито с партньорите си от мъжки пол по време на снимки.

В това време, кариерата на Крейг се намира меко казано в застой. През 2016 Даниел не излезе с някой нов филм. Според източник на изданието - близък приятел на актьора, Крейг започнал яростно да ревнува жена си както за кариерния й успех, така и за звездите, с които се снима и, с които често се заиграва.

Двойката започнала да се кара, и крайният резултат бил решението им
поне за известно време да поживеят отделно един от друг. Така двамата не са засичани заедно в продължение на месеци нито на червения килим, нито в ежедневието ...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    рибите мъже сме такива
    не ни върви с жените