15 Ноември, 2011 10:15 5 312 0

Памела Андерсън ще играе Дева Мария

  • памела андерсън-
  • дева мария-
  • скеч

Памела Андерсън ще изиграе Дева Мария в специален коледен скеч.

 
Бившата звезда от "Спасители на плажа", която неколкократно е позирала за "Плейбой", а преди време пусна секс касета с тогавашния си съпруг Томи Лий, ще участва в пресъздаване на историята на Рождеството на канадската телевизия CTV. Скечът ще се нарича "Специалната Коледа на Ръсел Питърс" и в него австралийският комик Ръсел ще се превъплъти в образа на Йосиф.
 
Шоуто, което ще се излъчи в началото на декември, ще включва смесица от анимация, скеч комедия и музикални изпълнения. Други гости, които ще се появят в 60-минутното предаване, са поп изпълнителят Майкъл Бъбъл, актьорът Тед Лендж и комикът Джоб Ловиц.

 

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА