22 Февруари, 2017 08:08 2 682 0

Невероятно лесен начин да се отървете от досадното гладене

  • гладене-
  • пране-
  • пералня-
  • ютия
Невероятно лесен начин да се отървете от досадното гладене - 1
Снимка: Shutterstock

Проблемът с твърде намачканите дрехи след пране в пералнята е затруднявал не една домакиня.
Но има един съвсем лесен трик, с помощта на който ще се справите много бързо с този проблем. Най-добре е тъканите, за които знаете, че се мачкат лесно, да бъдат изпирани при температура не по-висока от 30 градуса. След това добавете няколко тенис топки в пералната машина. Много е важно да изберете минималните обороти, на които да се върти. А тежестта на топките подпомага допълнително този процес.

Препоръчително е да перете проблемните тъкани с течен перилен препарат. След като сте спазили всички тези правила за пране в пералнята, ще видите каква е разликата с вашит дрехи. Ще се убедите, че след изпиране те не са толкова намачкани, колкото преди.

Гладенето също има някои тънкости. Една от тях е, че ако тъканта позволява, би било добре да я гладите с пара или когато е все още леко влажна. Така ще се изглади много по-лесно.

Спазвайте тези правила, за да улесните живота си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА