26 Февруари, 2017 08:11 7 972 5

Как да уголемите размера на гърдите си

  • гърди-
  • увеличаване-
  • храни-
  • естроген
Как да уголемите размера на гърдите си - 1
Снимка: Shutterstock
Не всяка жена може да се похвали с голям и добре оформен бюст. Размерът на гърдите не би трябвало да е причина за ниско самочувствие, тъй като всеки човек е уникален и красив по своему. Но въпреки това много жени биха искали да увеличат размера на гърдите си, за да придобият повече увереност в себе си, а не могат да си позволят или се страхуват от хирургическо увеличаване.

Има начин жената да уголеми бюста си, ако започне да приема по–голямо количество естроген – женски полов хормон, отговорен за превръщането на малкото момиче в жена. След пубертета нивата на естроген намаляват, така че гърдите не променят повече своя размер, освен в случай на бременност или напълняване.

Много билки, плодове и зеленчуци съдържат естествен естроген (фитоестроген ), който може да ви помогне да се сдобиете с по–големи гърди. Тези хормони се наричат фитохормони и се съдържат в лененото семе, соята и тофу сирене.

Но трябва да се внимава - високите нива на естроген повишават риска и от развитие на злокачествени заболявания на гърдата, образуване на миоми, кисти на яйчниците и други.

Ето консумацията на кои храни, богати на фитоестрогени, трябва да увеличите, за да се сдобиете с по-големи гърди:

– Зеленчуци - броколи, карфиол, краставици, домати, спанак, чесън, яйца, патладжани, моркови, цвекло и други.
– Плодове - ягоди, боровинки, круши, череши, грейпфрут, мандарина, киви, папая, ябълка и други.
– Бобови култури.

Намалете количеството на храните, които понижават стойностите на естроген в тялото - зеле, горски плодове, смокини, грозде, пъпеши, бял ориз, бяло брашно, елда.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqq

    6 1 Отговор
    На времето имаше едно поревие че момичето ако застане пред огледалото по време на пълнолуние голо до кръста и започне да върти "винтилите", гърдите му щяли да пораснат двойно.
  • 2 Morgoth

    12 1 Отговор
    Хормоните в човешкия организъм са в тънък баланс и всеки опит да се месите в тях без сериозни медицински причини носи риск от тежки последствия. Тинейджърките които прочетат нещо подобно няма да тръгнат да ядат броколи и карфиол, защото с тоя голям списък от "магически" плодове и зеленчуци всяка вегетарианка трябва да е с огромни балкони. Затова директно ще идат на аптеката и още по-лошо в нета да потърсят как да си вдигнат естрогена, което е възможно най-голямата глупост.
    Ако робувате на чалга културата ще трябва да се примирите с болката, а кой да плати силикона все ще се намери срещу определени услуги с които една чалгаджийка не би трябвало да има проблем. Ако пък не - малко повече фитнес ще ви даде самочувствието от което се нуждаете, както и стегнат макар и малък бюст, което за много мъже може да се окаже по-привлекателно.
  • 3 papura

    1 0 Отговор
    Повече цомбене
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Ако няма никой, кво ше цомбиш? Хем висше, хем смешно същество!
  • 5 гост

    2 0 Отговор
    Тук имаме доктор , интернист! Ако бяха всички доктори като него, любознателни и предупреждаващи, нямаше да има болести!