Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 10:06 5 234 0

Как да изглеждате по-слаба

  • дрехи-
  • по-слаба-
  • стройна-
  • пола-
  • дънки-
  • тренчкот
Как да изглеждате по-слаба - 1
Снимка: Shutterstock

Не всяка жена може да се похвали с перфектна фигура, но това не означава, че няма начин да изглежда добре.

Правилният избор на облекло може да премахне фокуса от проблемните области, да създаде визуално усещане за по-слаба фигура и да хармонизира целия външен вид на жената.

Важно е да се отчетат индивидуалните особености на тялото, но има неща, които правят по-слаби всички. Без изключение!

1. Бялата риза
Това е изключително универсална дреха, което изглежда еднакво добре както с класически панталони, така и със скъсани дънки и поли. Единственото условие е ризата да е вашият размер, тъй като ако е по-широка няма да има желания ефект.

2. Рокля с колан

Най-добър ефект има, ако роклята е с разкроена пола. Тя прави силуета женствен и грациозен, скрива корема, прави бедрата по-красиви.

3. Сако

Сако с мъжка кройка, черно, от висококачествена материя - задължителен елемент от гардероба на всяка жена, която иска да изглежда добре.

4. Обувки в телесен цвят (nude)

Тайната на вълшебните обувки, които трябва да имат всяка уважаваща себе си жена, е подходящия нюанс. В идеалния случай, той трябва да се слее с крака. Така краката изглеждат по-дълги.

5. Дънки тип Boyfriend

Според много мъже този модел не е никак секси, но всичко зависи от това с какво ще се комбинира - най-добре да е с много женствен, нежен и мек топ.

6. Класически тренчкот

Красотата на този класически модел е в това, че той акцентира върху талията и очертава фигура тип пясъчен часовник.

7. Пола "молив"

Тя е наистина незаменима дреха. Ако все още не разполагате с такава, препоръчваме ви да си купите. Полата "молив" лесно да се комбинира с различни топове, и прави фигурата изключително стройна, дори когато нищо друго не помага.

8. Широк панталон

Не си мислете, че с него може да изглеждате смешно. Първо, вие избирате каква да е ширината на крачолите, и второ, ако го носите с обувки на ток, ще получите много комплименти.

Ако инвестирате в такива базови дрехи за гардероба си, а не в най-модерните, гарантираме ви, че въпросът "какво да облека?" изобщо няма да ви затруднява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА