Last news in Fakti

11 Март, 2017 08:21 19 902 3

Никога не казвайте това на снаха си

  • свекърва-
  • снаха-
  • любима-
  • син
Никога не казвайте това на снаха си - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка майка иска най-доброто за сина си и би дала всичко, за да го предпази от разочарование. Но границата между загрижената и обсебващата майка е наистина тънка и е важно да не я прекрачвате, за да не ви обвинява синът ви, че сте попречили на любовта и щастието му. Макар понякога да ви се струва, че любимото ви момче допуска грешка, по-добре не влизайте в конфликт с избраницата му. Каквото и да е вашето мнение, истината е, че човек трябва сам да стигне до правилните изводи в живота си. Затова вижте кои критики към любимата жена на сина си е по-добре да премълчите:

1. Критики към външния й вид

Твърде вероятно е синът ви да приеме критиките към външния вид на избраницата му като обикновена женска завист, а и със сигурност няма да му стане приятно. Не е задължително естетическият вкус на сина ви да се припокрива с вашия, затова уважавайте избора му и не нападайте жената, която той намира за красива.

2. Критики към негативните й страни

Всеки човек има недостатъци, включително и вие. Но винаги е по-добре да обърнете внимание на положителните качества на жената и дори да ги споделите със сина си. Това ще му вдъхне увереност, а и ще го спечелите като приятел.

3. Критики към професията и интересите й

Да омаловажавате постиженията на избраницата на сина си е сигурен начин да си спечелите враг в нейно лице, а това не е във ваша полза.

4. Критики към кулинарните й умения

Домакинските и кулинарните умения в никакъв случай не са най-важните качества, които трябва да притежава избраницата на сина ви. Ако тя е добро, умно и красиво момиче, бихте могли да й простите пропуските в кухнята. И се въздържайте от съвети относно готвенето и поддържането на дома, колкото и да сте убедена в правотата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    14 9 Отговор
    Свекървата гледа през прозореца, облачното време и казва: ша вали снао, ша вали ? А снахата отговаря: а бе я шавах, ма син ти яко държа !
  • 2 Tereza Petrova

    7 0 Отговор
    Snahite sa dar ot boga za edna svekarva ovajavaite gi i obicaite kato svoe dete
  • 3 Снаха

    1 0 Отговор
    Моята свекърва до тук е нарушила всички тези правила!