Last news in Fakti

13 Март, 2017 13:17 1 231 0

Ледено проклятие застигна къща в щата Ню Йорк

  • проклятие-
  • лед-
  • ню йорк-
  • онтарио-
  • къща

Студеното време в щата Ню Йорк остави една къща напълно обвита в лед

Ледено проклятие застигна къща в щата Ню Йорк - 1
Снимка shutterstock

Студеното време в американския щат Ню Йорк превърна една къща в ледена крепост, излязла като че ли от приказката за „Снежната Кралица“.

Домът, намиращ се на брега на езерото Онтарио, е бил напълно обвит лед, заради силните вледеняващи ветрове, пише Би Би Си.

Тази невероятна гледка е била заснета от местен фотограф, който след като заснел приказната къща качил снимките в социалните мрежи. Джон Куко заявява, че много хора отказват да повярват, че изображенията са истински. "Изумен съм колко много хора мислят, че къщата е напръскана с пяна.“

Ледено проклятие застигна къща в щата Ню Йорк
Снимка JOHN KUCKO / EVN

Той попаднал на къщата, след като получил информация от местни жители. Заинтригуван, Куко бил твърдо решен да намери мястото, преди изгрев-слънце, опасявайки се, че слънчевите лъчи ще разтопят ледения замък.

Разразилата се миналата седмица буря в района, е била достатъчно силна, за да засегне десетки хиляди хора и да остави голяма част от тях без електричество.

Ледено проклятие застигна къща в щата Ню Йорк
Снимка JOHN KUCKO / EVN


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА