14 Март, 2017 04:15 1 716 4

Нов скандал около Джъстин Бийбър

  • бийбър-
  • фенка-
  • плач-
  • отношение-
  • грубост
Нов скандал около Джъстин Бийбър - 1
Снимка: БТА/АР

Джъстин Бийбър скоро може и да остане без млади фенове, след като за пореден път се държа като грубиян и дори разплака една от почитателките си. 23-годишният поп певец бил изключително груб с 20-годишната Саба Хелал, която го помолила за селфи по време на престоя му в Сидни, Австралия.

„Навлизаш в личното ми пространство, не искам да се снимам. Погледни се, гади ми се от теб!“, изригнал певецът срещу младата дама.

„Дъщеря ми беше съсипана и си изплака очите. Тя умираше от нетърпение да се види с него, а той я унижи. След като толкова години му бе ревностна фенка, тя повече няма да посети нито един негов концерт“, сподели бясната майка на момичето пред Sun.

Това не е първата проява на грубост на скандалната звезда през годините. Бийбър открай време се изживява като бунтар и непукист и дори има няколко сблъсъка с органите на реда – за нападение на папарак, бой в нощен клуб, каране в нетрезво състояние, мятане на яйца по частна собственост и т. н.

Миналата година Бийбър заяви публично, че няма да се снима повече с фенове, защото му писнало да го третират като „животно от зоологическата градина“.

„Ако ме видите някъде навън, имайте предвид, че повече няма да се снимам с фенове. Стигна се дотам, че хората вече дори не ме поздравяват и не гледат на мен като на човешко същество, а като на животно от зоологическа градина. Искам да запазя разсъдъка си. Осъзнавам, че много от вас ще бъдат разочаровани, но не дължа на никого селфита. И тези от вас, които ще кажат: „Но аз си купих неговия албум“ нека имат предвид, че те плащат точно за това – за албум. Там не пише, че ще получавате и снимка всеки път, когато ме видите“, написа тогава певецът в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жъстин Бобара

    7 1 Отговор
    Така и е казал щото не харесва жени.
  • 2 гостенче

    3 1 Отговор
    Така става когато напомпат с милиони тинейджър. Самозабравя се и умственото му развитие спира до там.
    Ходи с по 10 човека охрана, но ако това момиче имаше някой малко по шантав брат, дето да го изчака пред тях с 30-40 квартални хулигана, няма да мисли и да говори пак като терминаор.

  • 3 гост

    4 1 Отговор
    И двете страни са прави. Фенката е дала кинти и иска да си получи селфи, Бийбър не иска да му влизат в личното пространство, въпреки ,че в тази професия трябва да го е прежалил. Май фенката е повече права.
  • 4 Ния

    0 0 Отговор
    Аз мисля че Бийбър не е постъпил правилно , защото момичето е искало селфи с него , а той я нагрубил . Момичето има право да не ходи вече на един негов концерт