Last news in Fakti

19 Март, 2017 17:59 1 093 0

Звезди от Game of Thrones идват у нас

  • game of thrones-
  • игра на тронове-
  • фестивал-
  • изложение-
  • cosplay-
  • аниме-
  • комикски-
  • видео игри

Изтокът среща Запада в първото издание на Aniventure Comic Con в България

Звезди от Game of Thrones идват у нас - 1

Събитието на годината, за всеки вманиачен фен на комиксите и японската анимация най-сетне бе оповестено официално.

За първи път в България емблематичното изложение Comic-Con ще си партнира с ежегодния фестивал Aniventure.

Двудневният форум ще се проведе на 9-10 септември 2017 г., а една от големите изненади за феновете е участието на актьора Том Влашиха, известен с ролята си на Джакен Х'Гар в култовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове).

Звезди от Game of Thrones идват у нас

“Вълнуваме се, че Comic Con ще се случи за първи път и в България и че ще бъдем сред партньорите на това събитие, организирано със специално внимание към комикс културата и сериалите. Очакваме да бъде предизвикателство за по-широката публика и истински празник за феновете”, заявяват партньорите на изложението.

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще приеме някои от най-добрите геймъри от Източна Европа на голямата си сцена, а допълнителни турнири с големи награди ще бъдат организирани и за всички желаещи да покажат геймърските си умения.

В името на най-доброто забавление, феновете ще могат да се срещнат с най-известните Cosplay майстори, които ще гостуват на събитието. Сред тях е полската звезда – Calypsen Cosplay, печелила куп отличия от международни състезания.

Звезди от Game of Thrones идват у нас

По традиция на изложението ще покажат уменията си и едни от най-добрите графити артисти от цял свят, които ще водят майсторски класове за по-напредналите и работилници за по-малките.

Звезди от Game of Thrones идват у нас
Снимка: shutterstock - Comic con Ню Йорк


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА