Last news in Fakti

24 Март, 2017 11:07 13 542 5

Излъчиха хардкор порно в религиозно предаване

  • порно-
  • секта-
  • религиозен

Религиозен телевизионен канал в Сенегал обвини неидентифициран саботьор в „сатанински трик“, който довел до излъчване на хардкор порно филм в ефира на телевизията. Зрителите на Touba TV били шокирани от бруталното сексуално съдържание на екраните им в понеделник на обяд.

Частният телевизионен канал първоначално съобщил, че неприятен "бъг в мрежата" е довел до гафа.

Touba TV се управлява от влиятелна ислямска секта на Сенегал. Каналът е подал жалба до властите за идентифициране на виновниците.

Порнографското съдържание се излъчило по време на популярното предаване Tarixu Juma за около 15 минути.

"Като религиозен канал, ръководството на Touba TV и всички наши зрители сме възмутени и безрезервно осъждаме това престъпно деяние, което изглежда е саботаж и сатанински трик с цел да подрони имиджа на канала, проповядващ ислямските ценности и учения," заявиха в официално изявление от ръководството на телевизията.

Каналът излъчва религиозни предавания за насърчаване на ислямските ценности и учения.

Не е ясно как извършителите са получили достъп до мрежата на станцията.

Туба е свещеният град на сектата Муридия, която има значителна политическа и икономическа власт в Сенегал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хер Флик

    61 1 Отговор
    По-добре да гледат порно отколкото да им промиват мозъците с глупости.
  • 2 некой

    28 1 Отговор
    Това било с обрзователна цел.
  • 3 БайХой

    21 4 Отговор
    Напомнили им как се правят деца и да не разчитат на Светия Дух... дето само духа!
  • 4 грешника

    8 1 Отговор
    Защо религиите отричат това, наричат го грях, а доколкото гледам хората се стремят главно към това и към властта и парите? Аз считам, че тези на снимката са идеални за проповядване на истинската религия - ЛЮБОВТА. Ето, погледнете ги - те са истински ангели!!!! Така ми се иска, да застана пред амвона, пердън пилона, тия да излязат в този вид, да ме анатемосат със светена вода, да размахат кръста или бамбуков камшик и да ме помажат с Божията любов с два удара по халбата ми с бира, пред мен? А после да ме изповядат на пилона и да ме причестят от греховете там? А тия религиозни лицемери хем мислят за жени, хем се кефят на жени, хем и оплюват това? Ето това не разбирам - защо отричат публично онова, което харесват и правят почти всички? Ето тези двете са истински светици. Ако излязат в този вид и вместо светена вода ме помажат и с чаша бира в ръка и ме полеят с бърбън, изобщо няма да съм нещастен. ще бъда опростен от греховете моментално. Алилуя, Господи, Ти си Любов, любов, Любов! Алилуя!
  • 5 Личо

    0 1 Отговор
    "Моята истина зА исляма"Ориана Фалачи.Христианите неправят деца и затоеа сА обречени.