Last news in Fakti

27 Март, 2017 13:06 1 507 2

От чалгата до психоанализата

  • психоанализа-
  • кали-
  • певица-
  • психолог

Певицата Кали се развихря в ролята на психоаналитик

От чалгата до психоанализата - 1
Снимка: Планета

Фолкизпълнителката Кали е поелата ролята на изповедник и личен психотерапевт на колежките си от бранша, пише HotArena.

Дипломираната психоложка прилага на практика знанията, които е получила в университета и колегите ѝ се доверявали като на терапевт от висока класа.

Кали с удоволствие влизала в ролята на психоаналитик и щедро раздавала съвети на приятелките си.

Повечето изпълнителки се допитвали до нея след драми в личния си живот и държали повече да ги изслуша, отколкото да ползват професионалните ѝ съвети. Кали не отказвала да помогне на нито една от тях и опитвала да ги накара да променят отношението към себе си.

Трябва да обичаш първо себе си, за да получиш обич и уважение от мъжете. Това бил най-често даваният съвет.

Самата Кали управлява добре личния си живот, защото поддържа приятелски отношения с тримата мъже, с всеки от които има по едно дете. Най-големият й син – Георги, вече е на 17 г., Марк е на 8 г., а най-малкият – Александър, е на 3 годинки. Певицата успява да се справи с грижите за малките мъже, макар че това е за сметка на музикалната ѝ кариера.

Но тъй като напоследък все повече с повече удоволствие влизала в ролята на терапевт, тя се била замислила дали да не отвори свой кабинет за психологическа консултация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пси

    6 0 Отговор
    "Приложната чалгаанализа"
  • 2 Morgoth

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Самата Кали управлява добре личния си живот, защото поддържа приятелски отношения с тримата мъже, с всеки от които има по едно дете.

    Личният и живот е направо за пример!