Last news in Fakti

27 Март, 2017 12:01 1 432 0

Защо Ема Томпсън съжалява, че е отказала да излезе с Доналд Тръмп?

  • ема томпсън-
  • доналд тръмп-
  • среща-
  • актриса-
  • покана

В края на 90-те лично настоящият президент на САЩ ѝ се обадил и я поканил на вечеря

Защо Ема Томпсън съжалява, че е отказала да излезе с Доналд Тръмп? - 1
Снимка: shutterstock

Доналд Тръмп поканил на среща Ема Томпсън в края на 90-те години, но тя му отказала, съобщава ABC News.

57-годишната актриса, от култовия романтичен филм „Наистина любов“, сега съжалява, че е отклонила поканата на 45-тия президент на Съединените. "Иска ми се [да бях отишла на тази среща], помислете си само какви истории щяха да се разказват сега“, смее се Томпсън.

Този спомен бе споделен от актрисата в интервю за шведския телевизионен оператор SVT.

По време на гостуването си в шведското тв шоу Томпсън каза: "Той ме покани на среща веднъж. Искате ли да чуете за това?"

Той й се обадил по време на снимките на филма "Първични цветове" през 1998 г. — по ирония на съдбата филмът се фокусира върху Белия дом и е вдъхновен от кандидатурата на Бил Клинтън за президент и президентската надпревара през 1992 г.

Тя току-що се била развела с Кенет Брана, за когото е омъжена от 1989 г. до 1995 г.

"Телефонът в караваната ми звъни, нещо, което никога не се е случвало до сега, така че все едно вътре влезе слон“, обяснява Томпсън.

"Вдигам и отсреща един мъжки глас казва: 'Здравейте, обажда се Доналд Тръмп'. А аз казах: 'Наистина ли? Мога ли да ви помогна?' Тогава той продължи: 'Чудя се дали мога да ви предложа да отседнете в някоя от моите кули. Ние предлагаме изключителни удобства. Може и да вечеряме заедно.'“, разказва за случката актрисата, която загубила ума и дума и просто отвърнала: „Ами, аз ще се свържа с вас."

Тръмп е женен за втората си съпруга, Марла Мейпълс, от декември 1993 г. до май 1997 г. Сега е женен за третата си съпруга Мелания Тръмп, а Ема Томпсън е омъжена за актьора и продуцент Грег Уайз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА