Last news in Fakti

29 Март, 2017 01:45 925 0

Мисис България с престижна награда за благотворителност

  • мисис българия-
  • ана иванова-
  • награда

Поредно отличие за благотворителни инициативи получи носителката на титлата "Мисис България" Ана Иванова, която получи престижна статуетка от годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2017. В категория “Благотворителна кампания“ тя взе приз за кампанията „Дари усмивка“, а наградата бе връчена от бизнесдамата Биляна Екснер.

Това е втора награда от конкурса за живеещата в Монако българка. През 2014 година тя получи приз за успехи извън границата ни.

По традиция преди абитуриентски балове Ана Иванова подема кампания за подпомагане на младежи в неравностойно положение с дарение на официални тоалети за първия им бал. Мотото на инициативата, подкрепена от куп короновани красавици, е: "Нека заедно да помогнем на лишените от родителски грижи, на тези, които живеят в социално слаби семейства и тези, за които насилието и мизерията са ежедневие! Нека им дарим една голяма и щастлива усмивка! Заедно можем!"

Носителката на титлата Мисис България, която повече от 10 години живее в Монако, организира благотворителни инициативи и в една от най-малките, но и най-богати държави в Европа. Това й донесе една от престижните награди за благотворителност "Златно сърце" 2014.

Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА