Last news in Fakti

4 Април, 2017 19:31 22 125 15

Майка получи знак от починалия си син (ВИДЕО)

  • знак-
  • починал-
  • червеношийка-
  • майка-
  • дете

Ако вярвате, че отвъд живота има още нещо, то тази история ще затвърди убежденията ви

Майка получи знак от починалия си син (ВИДЕО) - 1
Снимки Фейсбук

Съществува ли живот след смъртта? Има ли Рай? Къде отиват душите ни и какво се случва с тях, когато телата ни се предадат и ни оставят?

Една майка от Великобритания твърди, че е получила своето доказателство, че не си отиваме напълно, след като умрем. Тя вярва, че починалият ѝ син и е изпратил знак под формата на червеношийка.

Преди да посети гроба на 4-годишния си син Джак, 45-годишната Мари Робинсън („робин“ означава „червеношийка“ на английски) се помолила и поискала от него да ѝ изпрати знак.

Тя загубила малкото си момченце преди 3 години, заради мозъчен тумор.

Майка получи знак от починалия си син (ВИДЕО)

Когато пристигнала на гробището, тя седнала край гроба на Джак и забеляза, че наоколо, съвсем близо до нея, лети малка червеношийка. Птичето дори кацнало върху ръката ѝ.

Публикувайки снимки на птичето във Фейсбук, Мари пише: "Не мога да повярвам какво се случи току-що. Аз отидох да посетя моето скъпо момче Джак и просто седнах на земята до него, когато това се случи. Да, това ме просълзи. Приех го като знак от Джак."

Майка получи знак от починалия си син (ВИДЕО)

"Тя изобщо не изглеждаше уплашена. Кацна на един от близките надгробни камъни и аз успях да извадя телефона си и да я снимам. Тогава тя полетя и кацна на ръката ми. Продължаваше да ме гледа право в лицето и в следващият момент кал литна, за да кацне на рамото ми. После ме клъвна няколко пъти", разказва г-жа Робинсън пред в. "Мирър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ МИЛЕ

    15 17 Отговор
    НЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ ТАКИВА СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНИ ИСТОРИИ.....

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Кики

    13 23 Отговор
    Много се извинявам, но не мога да приема това птиче за доказателство. Птици могат отвсякъде да долетят! Въпреки това, напълно възможно е душите да имат собствен живот.

    Коментиран от #7

  • 3 Моамар

    43 4 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ МИЛЕ":

    Е какво да публикуват - нещо за пе..растия или ракия ли ?
  • 4 Моамар

    49 4 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ МИЛЕ":

    Това е една много красива история, но красивите неща се случват на хубавите хора
  • 5 Скорпион29

    8 36 Отговор
    То пък да не вземе да кацне някъде птичка и веднага поличба,ама мъката води до там
  • 6 Тодор

    69 6 Отговор
    Донякъде вярвам в това!Преди години,баща ми почина.Малко преди това,имаше голямо желание да дойде на вилата ми,но не можа.Четири дни след смъртта му,отидох на вилата.От някъде долетя един снежно бял гълъб.Никога преди това не бях виждал гълъби в близост до вилата ми.Гълъбът кацна на покрива и започна да се оглежда.Разходи се по покрива ,като че ли разглеждаше наоколо.Влязох да си оставя багажа и когато излязох,гълъбът го нямаше вече.От тогава,14 години,не съм виждал никакви гълъби около вилата си.Убеден съм,че това беше баща ми!
  • 7 Пипи

    14 14 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    До 2:

    Кики, може би ако птичката носеше нотариално заверено генерално пълномощно щеше да бъде по-добро доказателство...
  • 8 аз c

    32 4 Отговор
    Аз вярвам на това защото е факт :)
  • 9 ЯК КАРАЧ

    7 3 Отговор
    Много потресаваща история наистина. И в крайна сметка какво от това? С какво това ще промени разбираниятя ни, с какво ще допринесе за отговор на въпроси като "Защо сме на този свят?"
  • 10 хрис

    7 6 Отговор
    Да моят баща почина 2014 беше с счупен крак и на легло един месец. Много искаше да излезе отвън пред къщата под сайвана, но за жалост не успя. Няколко дни след смъртта му и на мен се случи подобно нещо, но не беше животинка а сякаш малко цветенце падаше от нищото. Седях там , където той седеше преди и мислех, че си въобразявам. Но малко след това "аватарското" цветенце пак се появи. Когато леко го подхванах и сякаш го погалих и вече изчезна. Вярвам и знам дълбоко в себе си, че това беше баща ми, който искаше да посети с мен и да се сбогуваме. Повече обаче никога не дойде
  • 11 Една

    9 2 Отговор
    Знам,само, че Бог много ни обича и търси начин да ни утеши в нашата скръб. Може би това са неговите знаци...
  • 12 Пилето

    3 4 Отговор
    Тези истории са верни всичките до една. Малко след като тъща ми Гълъбина се спомина един гълъб се изкъка на главата ми. Е, и това ако не е знак от отвъдното...
  • 13 Катерина

    5 1 Отговор
    Отидох на гроба на майка ми, разказва ми една приятелка за да оставя яица и козунак на гроба и.едно коте дойде на гроба и аз хвърлих каммък за да го изтоня. През ноща сънувам майка си ,която ми каза:"Радке, щеше да ми счупиш крака с онзи кямък"
  • 14 Мдааа

    3 2 Отговор
    Христо Нанев прави регресии над 20 години - фактите сочат че само телата се сменят, душата е вечна и плаща сметката, вкл. и от писането на простотии :) После що има толкоз мъка на тоя свят - "Karma is a bitch", казват някои

    А ето и научни доказателства
    http://www.duma.bg/node/85164

    https://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/ucheni-napraviha-pyrvi-namek-za-zhivot-sled-smyrtta-6024190
  • 15 Донка Николова

    0 0 Отговор
    Който не е загубил близък ,обичан,незаменим човек,не вярва..подиграва се...и аз съм го изпитала,и вярвам че душата не умира...а само,който има сърце,който страда той усеща това...има сетивност,без да я търси..просто усеща...под различни форми ,но напомнят за себе си и ни пазят.... и ни предупреждават....дори да са в друго измерение и да е трудно за тях...