Last news in Fakti

6 Април, 2017 13:33 5 233 5

Семейство уцели джакпота от третия път

  • лотария-
  • джакпот-
  • спечели-
  • албърта-
  • канада-
  • милиони

Късметът се усмихна за трети път на канадска двойка

Семейство уцели джакпота от третия път - 1

Да спечелиш от лотарията си е повод за радост. Дори и ако джакпотът ти се изплъзне, самата мисъл, че все пак не си с празни ръце е удовлетворяваща. Ами ако късметът ти се усмихне повече от веднъж?

За една канадска двойка, третият път бил наистина изключителен. Те спечелили 8,2 милиона канадски долара (6,1 млн. щатски долара) от местната лотария.

Барбара и Дъглас Финк са печелили и преди — веднъж през 1989 г. и втори път през 2010 година. Тогава милионите им се изплъзнали, но все пак и двата пъти прибрали достойни за празнуване суми.

Двойката от Едмънтън, Албърта казва, че ще използва парите, за да осигури бъдещето на децата си.

"Семейство е на първо място", казала г-жа Финк пред организаторите на местната лотария. "Искаме да се уверим, че нашите дъщери и внуците са подсигурени."

Те все пак ще отделят известна част от печалбата за себе си.

Г-н Финк казва, че планират пътуване и са започнали да си търсят нова къща. "Барбара иска нова къща, така че ще я получи", споделя той.

Макар джакпотът от февруарското теглене далеч да не е един от най-големите в историята на лотарията в Западна Канада, както твърдят организаторите, милионите са си милиони, а късметът на семейство Финк — страхотен.

През 1989 г. г-н Финк дели печалбата си от 128 000 канадски долара с четирима свои приятели, тъй като заедно купили фиша. През 2010 г. двойката печели 100 000 канадски долара.

Сега, късметът им се усмихва за трети път, но с много по-широка усмивка, тъй като техният билет бил един от двата, които, познали всички шест числа на февруарския тираж.

Първа за печалбата разбрала г-жа Финк, тъй като съпругът ѝ бил извън града по работа. Тя опитала да му се обади, но той не ѝ вдигнал.

"Той не отговори на обаждането ми, така че аз почаках 5 минути и пак набрах номера. Когато вдигна, аз направо казах: "Пак го направих!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 оня с автосервиза

    6 0 Отговор
    На човек може да му седнеш на х.....я но не и на късмета ! Да им е честито !
  • 4 професор по българска филология

    2 0 Отговор
    Абе хубаво, нема лошо, ама аде погледнете сега двете заглавия на статията. " Семейство уцели джакпота от третия път" означава, че два пъти не са успели, и на търетия са ги уцелили..... Чак във второто заглавие става ясно, че напротив- уцелили са го два пъти, и сега е третият, каквато е и истината.... Това или е писано с цел тенденциозно заблуждение с елеммент на сензация, или който го е писал е пълен профан по Български език....
    Да им е честито все пак...
  • 5 FUCK OF

    5 0 Отговор
    БРАВО....СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ХАРЧАТ.....