11 Април, 2017 00:00 1 636 2

Австрийка помля кучето си в сушилня

  • сушилня-
  • австрия-
  • куче-
  • йоркширски териер

Стопанката не видяла йоркширския териер и го напъхала в барабана, заедно с две одеяла

Австрийка уби по нелеп начин кучето си, пускайки го в сушилнята за дрехи, пише thelocal.at.

Първоначално Силвия. С. се опитала да излъже разследващите, че е намерила кучето си зверски убито в саксия пред дома си, но от полицията решили да проверят и дома ѝ за всеки случай.

В сушилнята те открили топки козина и петна от кръв и кратко след това стопанката си признала, че вината всъщност е нейна.

49-годишната жена споделила, че не видяла йоркширския териер между две одеяла и го пъхнала с тях вътре в барабана на машината. Срещу нея ще бъдат повдигнати обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шаш

    4 5 Отговор
    Баш нарочно го е пъхнала там- откачалка!
  • 2 баща

    5 8 Отговор
    Дано в БГ всички кучкари да направят същото. Последните години плъзнаха много плъхове на каишки които биват отглеждани в апартаменти и само пречат на нормалните хора. От евроГейския съюз набутаха в главите на хора изкривени и малумни моди и стигнаха дотам, че вместо деца - гледат разни плъхове. То даже не са кучета. Куче може да се нарече немска, българска овчарка или друго което играе ролята на куче и то ако е в къща с двор. Но да гледаш плъхове на каишка като пинчери, чихуахуа и тем подобни гниди си е дебилно отвсякъде. Само лаят и тормозят съседите си. Сурови глоби и забрана със закон гледането на паразити на каишки!