Last news in Fakti

11 Април, 2017 16:22 2 452 0

Кайли Дженър "цъфна" на училищни танци (ВИДЕО)

  • кайли дженър-
  • училищни танци-
  • гимназия-
  • калифорния-
  • тийнейджър-
  • покана

Риалити звездата се появила като дама на един от учениците

Кайли Дженър "цъфна" на училищни танци (ВИДЕО) - 1

Риалити звездата Кайли Дженър предизвика истински фурор сред учениците на една гимназия в Сакраменто, Калифорния, след като се появи на техния бал, пишат американските медии.

По-малката сестра на Ким Кардашиян била поканена на училищните танци от Албърт Очоа, младеж, който бил отхвърлен от момичето, с което се надявал да се появи.

Съучениците на момчето цяла вечер публикуваха снимки и видеоклипове в социалните мрежи, за да разкажат на целия свят как 19-годишният модел и риалити звезда е споделила специалната им вечер.

Кайли сбъдна мечтата на своя кавалер, който почти цяла вечер танцува в прегръдките ѝ. За една нощ Албърт се преобрази от обикновен тийнейджър в звездата на училището.

Кайли Дженър "цъфна" на училищни танци (ВИДЕО)

Под едно от публикуваните видеа в Туитър, сестрата на късметлията Селене написа: „Горда съм да споделя, че това е брат ми.“

Кайли Дженър бе довела със себе си своята добра приятелка Джордан Уудс.

Кайли Дженър "цъфна" на училищни танци (ВИДЕО)

Самата тя никога не е имала свой собствен бал, тъй като, преди да завърши се прехвърлила към домашна форма на обучение.

Сестрата на Ким Кардашиян и Кендъл Дженър пристигнала в Сакраменто с личния си самолет и цял куп телевизионни оператори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА