12 Април, 2017 11:17 2 011 0

Кралска гощавка за слонове (ВИДЕО)

  • слонове-
  • кралица елизабет ii-
  • елизабет ii-
  • кралицата-
  • уипснейд-
  • слон-
  • център за слонове

Кралица Елизабет II откри нов център за слонове в зоологическата градина в Уипснейд

Кралска гощавка за слонове (ВИДЕО) - 1
Снимки АП/БТА

Британската кралица Елизабет II е известна с любовта и привързаността си към кучетата и през годините е била горда собственичка на десетки кучета от породата корги. Оказа се обаче, че Нейно Величество има подход и към слоновете.

Тя и съпругът ѝ принц Филип посетиха зоологическата градина в Уипснейд, край Лондон, за да открият нов Център за слоновете на територията му.

Посрещна ги един от деветте слона на стадото — 8-годишната Дона.

Кралска гощавка за слонове (ВИДЕО)

Кралицата, бе снимана как храни с банани слоницата, която според гледачите ѝ също се развълнувала и зарадвала от срещата с Нейно Величество.

Принц Филип също изглеждаше много щастлив в новата си роля като гледач на животни и въпреки първоначалния си страх, той откри колко е забавно от ръката ти да яде слон.

По време на посещението си, кралската двойка бе поканена да наблюдава работата на ветеринарите, които се погрижиха за педикюра на животните и за устната им хигиена.

Кралска гощавка за слонове (ВИДЕО)

В Центъра има и малко слонче, родено само ден преди 90-тия рожден ден на кралицата и носи нейното име — Елизабет. То обаче нямаше възможността да се срещне с кралицата, защото е още много малко и непредсказуемо.

Кралица Елизабет Втора е патрон на Лондонското зооложко дружество, което отговаря за зоологическата градина в Уипснейд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА