Last news in Fakti

17 Април, 2017 00:45 3 070 1

Отиде на работа, а спечели конкурс за красота

  • конкурс-
  • работа-
  • лаура гуудърхам

Лаура Гуудърхам е трябвало да отразява събитието, а си е тръгнала с корона

Лаура Гуудърхам спечели конкурс за красота във Великобритания, в който дори не е смятала да участва, съобщи „Дейли Стар“.

Гуудърхам е на 24 години и е журналист в местен вестник. Тя е била изпратена да отрази конкурса „Мис Гримсби“, който е част от подбора за „Мис Англия“. Красавицата била в съблекалните, когато била забелязана от миналогодишната победителка Майли Маргетс.

Тя буквално настояла Гуудърхам да участва в конкурса. В крайна сметка тя се съгласила и на края спечелила състезанието. Това е било нейно първо участие в подобен конкурс.

„Това определено не е средата, в която е чувствам комфортно. Искам да благодаря на всички момичета. Надявам се, че ще заместя Майли достойно“, заяви Гуудърхам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще заместя Майли достойно

    9 0 Отговор
    В Англия и шипоопашата костенурка може да спечели конкурс за красота!
    Таа муцуна от снимката дет ми се зъби ич не я виждам с корона на главата за красота!
    Не забравяйте, че в УЕЛС има конкурс за красота от 1992 година спечелен от КОБИЛА!!!!!