Last news in Fakti

16 Април, 2017 14:03 3 045 0

Дъщерята на Гала: Мама изяжда сама козунаците

  • гала-
  • дъщеря-
  • мари константин

Гала винаги се опитвала да е с дъщеря си на големите и по важни празници

Мари Константин разказа в откровен разговор с Ива Софиянска, как се подготвя за Великден с известната си майка, за отношенията им, разочарованията и мечтите.

„Вкъщи всички се събираме да боядисваме яйца, докато мама меси и пече козунаците. Тя прави около 10 козунака и ги изяжда почти сама”, разказва пред NOVA телевизия Мари - дъщерята на Гала.

Като казва "всички", Мари уточнява, че има предвид изцяло дамски състав - бабата на Мари, Гала и самата тя.

20-годишното момиче си спомня и за детството си, как всяка година по Великден са боядисвали яйцата на село на поляната, а дядо ѝ винаги е бил подготвен с богато меню.

Любимият метод за боядисване на яйца на Гала и бабата по онова време бил с поставяне на листенце върху яйцето и стягането му в чорап. Мари казва, че се опитвала да заличава следите, пускайки яйцата в едноцветна боя.

"Аз съм абсолютно селско дето. Обожавам да тичам боса по прашни улици и да си играя с животни. И сега, на 20 години, съм готова да отида пак там и да правя същото", сподели Мари.

Гала винаги се опитвала да е с дъщеря си на големите и по важни празници.

Но Мари разказа за едно от разочарованията си, когато на 10-ия ѝ рожден ден с Гала и Стефан трябвало да отидат на ресторант, но Гала няколко пъти се обаждала, че са я задържали и Мари била много нещастна.

Един от най-силните моменти на удовлетворение и гордост е изпитала, когато нейна учителка се обадила на Гала и ѝ споделила "за мен не тя е твоето дете, а ти си нейната майка."

Мари призна, че е била зубър. А когато получила първата и единствена двойка в живота си, майка ѝ я изненадала с торта, за да я успокои.

С усмивка дъщерята на известната водеща разказа, че най-много са се карали, когато Мари си обръснала веждите в 3-4 клас. Тя решила да въведе козметични корекции по веждите си, които се оказали шокиращи.

Мечтата, която все е още не е реализирана е с майка ѝ да се качат в кола с карта и да тръгнат без път и посока, да отсядат на различни места. Ревнува, защото би искала да има повече време с майка си, "но не на екран, а вкъщи".

"По всичко искам да приличам на нея. И съм много самокритична, защото тя е такава", сподели още Мари.

Хората за не знаят за нея, че "тя е изключителен перфектционист. Трябва всичко да е подредено, изчистено, точно. Тя е много честна и пред камерата и вкъщи."

"Аз съм доста скучна и изключителен бездарник", разкри Мари за себе си.

Времето заедно с Гала прекарвали в опити да си наваксат.

Мари има гадже и той е синът на Джуджи, но тя не пожела да разкаже повече за техните отношения.

За партньора на майка си - Стефан тя разказа, че много го обича и че той много бързо е намерил път към нея.

Между Мари и баща също цари хармония - имали са своите спорове, които са в рамките на нормалното между родители и деца.

Мари учи "Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски", а се занимава и с лайфстайл блог с малък екип.

"След 10 години искам да съм се реализирала и да се чувствам спокойна. Казала съм на мама, че ще се чувствам успешна, когато мога да я издържам и да ѝ угаждам на всички глезотии аз. Искам това да съм постигнала", сподели Мари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА