Last news in Fakti

16 Април, 2017 17:05 41 250 21

Съпрузи откриха, че са близнаци, след шокиращ ДНК тeст

  • близнаци-
  • съпрузи-
  • днк тeст-
  • клиника-
  • шокираща новина

Те били разделени като бебета и не подозирали за съществуването на другия

Съпрузи откриха, че са близнаци, след шокиращ ДНК тeст - 1

Семейната двойка от американския град Джаксън, Мисисипи, получи шокираща новина, след като се подложи на рутинен ДНК тест в ин витро клиника. Съпрузите разбрали, че са брат и сестра и то не какви да е, а биологични близнаци, пише „Дейли Мейл“.

След множество неуспешни опити да се сдобият с дете, те отишли в клиника за изкуствено оплождане, за да разберат каква е причината да не могат да заченат.

Когато ги изследвали, лекарите с ужас установили, че съпрузите (имената им не се съобщават) са близнаци.

Новата информация за връзката помежду им, ги съсипала от мъка и ги изправила пред ужасна дилема. Те не знаели какво да правят, тъй като освен всичко друго, бракът между брат и сестра се счита за престъпление според законите на щата.

Сега, знаейки истината за себе си, двамата се опитват да сглобят парченцата на живота си, съобщава в."Мисисипи Хералд".

Те били разделени като бебета, когато родителите им починали в автомобилна катастрофа. Осиновили ги по отделно и двамата били отгледани от различни семейства. Заради грешка в документацията на социалните, семействата, които ги осиновили не разбрали, че осиновяват един от двама близнаци и през всичките тези години децата не подозирали за съществуването на другия.

Те несъзнателно се събирали отново в колежа и били привлечени един от друг заради многобройните сходства и прилики.

"Това е особено необичаен случай, тъй като работата ми е свързана с това да помагам на двойки да заченат. Това е първият случай в кариерата ми, в който съм доволен, че някой не може да си има дете", коментира пред местния вестник лекарят, при когото двойката отишла за помощ.

Вестникът съобщава, че наказанието за сключване на брак между близки роднини в Мисисипи е до 10 години затвор и глоба от 500 долара.

Поради силно необичайния характер на този случай, двойката няма да бъде подведена под съдебна отговорност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    34 8 Отговор
    Да бе да това е от Стивън Кинг
  • 2 Тодор

    17 49 Отговор
    Първо:при сключване на брак,задължително се взима кръвна проба.Щеше да бъде открито,че са близнаци.Второ:Щом са близнаци,независимо ,че са мъж и жена,щяха да си приличат и това да ги осъмни.Трето,такава случайност да стане,клони към нула!Малко,нагласена история ми се струва!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 3 Терцел

    30 14 Отговор
    И пак в Щатите.
  • 4 МИЧО

    39 6 Отговор
    Малииии ,просълзих са. "Пътеводна светлина"
  • 5 Кака Гинка

    67 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тодор":

    1.Познавам няколко двойки близнаци момче и момиче,които никак не си приличат дори за обикновени брат и сестра. 2.Кръвните проби се вземат за изследване за определени болести,а не за анализ на ДНК и очевидно никой не е обърнал внимание. 3.Животът понякога поднася такива истории,каквито и въображението на гениален писател не може да измисли.Явно това е един от тези злощасни случаи,достойни за старогръцка трагедия...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Azazel

    37 6 Отговор

    До коментар #2 от "Тодор":

    Първо, това, че в България се правят кръвни (не ДНК!) тестове преди сватба, не значи, че в САЩ има подобно изискване - все пак, там можеш да се ожениш на пияна глава във Вегас, в процедура за 5 минути, така че очевидно кръвните тестове не са изискване. Второ, ако беше учил малко психология, щеше да знаеш, че хората се чувстват най-привлечени от представители на противоположния пол, които приличат на тях...
  • 8 Кака Гинка

    9 6 Отговор
    Поправка: злощасТни.
  • 9 незнайко

    24 12 Отговор
    НИЩО ИМ НЯМА ! СЛЕД КАТО СА СЕ ТРУДИЛИ ЗА ДЕЦА И НЕ СА УСПЕЛИ, ЩЕ СИ ОСИНОВЯТ. КАК ГЕЙОВЕ И ЛЕЗБИЙКИ ГО ПРАВЯТ ? КАКВО КАТО СА БРАТ И СЕСТРА ? ТЕ СА В АМЕРИКА, ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ !
  • 10 директора на Бахурния завод

    21 3 Отговор
    Нещо Гала и Пейо от ИМАШ ПОЩА липсват в историята, но сигурно ще се появят в продължението след рекламите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 необичайния характер на този случай

    4 2 Отговор
    "К..ВИИИИИ - БАЩА МИ Е ПИЯН!!!"
    сетих се за тоя боен вик от Ст. град....

    Коментиран от #13

  • 13 Тъпчо

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "необичайния характер на този случай":

    Аааа ами ЦРУ как ги е изтървало ??
  • 14 Скорпион29

    9 14 Отговор
    Ама какво разсъждавате това е пълна измислица.Евтин сюжет за индийски филм
  • 15 Чардаша

    21 8 Отговор
    И кой е казал че като са близнаци и трябва да си приличат ???
  • 16 Нана

    4 10 Отговор
    Хаха
  • 17 Коментатор

    4 2 Отговор
    Възможно... Господ Е събирач - Казват хората. Но, да се омъжиш за брат си?! Бих предпочела да не го видя, пред това да правя опити за дете с него. ( Макар и да не знам, че имаме кръвна връзка.
  • 18 Гостенин

    13 10 Отговор
    Какво от това че са брат и сестра,нали не са знаели,било им е кеф, съвестта е чиста,а пък всъщност в Америка всичко им е ненормално.
    Оръжия, убийства, наркотици, президенти императори и т н.так че всичко си е о.к.
  • 19 Олга

    12 1 Отговор
    Между другото и в България имаше подобен случай преди години. Но при тях до брак не се стигна, защото майката на моето се усъмнила, че имат сходни интереси, външно си приличали и т.н. Поразпитали тук там, направили кръвен тест и се оказало ,че са брат и сестра. Много тежко го преживяха защото бяха много влюбени. Затова винаги съм била против изоставянето на деца и разделянето на братя и сестри.
  • 20 Diyana

    3 2 Отговор
    Ujas dano naistina da laja
  • 21 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Цитираният като източник вестник "Мисисипи Хералд" не съществува, новината е фалшива. Признаха го впоследствие "Дейли мейл", "Мирър", "Сън" и останалата част от английската преса, която се върза на партенката. Не е лошо и "Факти" да го стори.