Last news in Fakti

27 Април, 2017 11:32 4 331 3

Тайната на Джулия Робъртс за супертяло

  • джулия робъртс-
  • тайна-
  • тяло-
  • форма-
  • фигура-
  • актриса

Актрисата издаде как поддържа фигурата си

Тайната на Джулия Робъртс за супертяло - 1
Снимки: shutterstock

Холивудската звезда Джулия Робъртс изненада феновете си като заяви, че е любителка на макаронените изделия и често похапва от тях.

Няма нищо изненадващо в това? Всъщност, след толкова макарони, стройната фигура на петкратната носителка на титлата "Най-красива жена на света" не би трябвало да е толкова стройна.

Робъртс винаги е впечатлявала с изваяното си тяло.

"Защо всеки се страхува от макароните? Те не са ви сторили нищо лошо. Не бъдете и вие лоши към тях", заяви с усмивка 49-годишната актриса в предаването Today на телевизия NBC.

Но макароните не са единственият грях на звездата от филма "Хубава жена". Тя често посягала и към шоколада, но за да успокои съвестта си, го комбинирала с пълнозърнести бисквити.

Актрисата сподели, че обръща специално внимание на своята закуска, тъй като това е най-важното хранене за деня. Менюто ѝ сутрин включва яйца, препечена филийка, боровинки, авокадо и вода от кокосово мляко. За обяд Робъртс предпочита салата, а за вечеря често избира сьомга, гарнирана с кафяв ориз и чаша вино.

Тайната на Джулия Робъртс за супертяло


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невярващ

    7 1 Отговор
    Не ще да е от макарони - просто е отклонила въпроса елегантно ...
  • 2 FUCK OF

    6 0 Отговор
    НЕ ЩЕ ДА Е САМО ОТ ХРАНАТА......МОЖЕ БИ СЕ ЗАНИМАВА И СЪС СПОРТ НЯКАКЪВ...? НАПРИМЕР ВЪВ ФИТНЕСА.....ОКОЛО 45 МИНУТИ АКТИВНИ ТРЕНИРОВКИ НА ДЕН СА НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ ЗА ПЕРФЕКТНО ТЯЛО..
  • 3 BIMBO

    1 1 Отговор
    ... Такава и е натурата .... !!!