Last news in Fakti

28 Април, 2017 01:00 3 469 1

Извадиха лъжица от корема на 18-годишна

  • лъжица-
  • корем-
  • 18-годишна-
  • китай-
  • операция

Момичето потърсило медицинска помощ едва след три дни

Извадиха лъжица от корема на 18-годишна - 1

Китайски лекари отстраниха 20-сантиметрова лъжица от стомаха на 18-годишна ученичка.

Любопитната интервенция бе осъществена в болница в град Иу, провинцията Джъдзян. Докторите се изненадали, когато разбрали каква точно е ситуацията. Въпреки това те направили рентгенова снимка, за да преценят как точно да процедират, а после измъкнали прибора за хранене след 2-часова операция.

По-късно момичето споделило, че лъжицата е стояла в стомаха ѝ цели три дни преди да потърси медицинска помощ. Причината - трябвало да довърши важни изпити в училище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойка присмехулка

    6 2 Отговор
    Момичето е китайче и е свикнало да използва пръчици. Горкото израснало в Китай и никога не е било виждало лъжица. За това предположило, че тя може да е някакъв деликатес. Решило да отхапе от нея, но не успяло да си откъсне със зъби от жилавия прибор и за това го погълнало целия. След три дни не изакало деликатеса и отишло на лекар.