Last news in Fakti

28 Април, 2017 10:54 3 845 1

Звездата от "Чудо" Майкъл Мантенуто се самоуби

  • чудо-
  • актьор-
  • майкъл мантенуто-
  • самоубийство-
  • застреля-
  • хокеист

Бившият актьор и хокеист беше на 35 години

Звездата от "Чудо" Майкъл Мантенуто се самоуби - 1

Майкъл Мантенуто — актьорът, който играе Джак О'Калахан във филма на Дисни "Чудото" — се самоуби в понеделник във Вашингтон.

Актьорът, който беше бивш хокеист от отбора на Университета в Мейн, е намерен мъртъв в колата си от полицията в Дес Мойн, Вашингтон.

Следователят, поел разследването по случая, разказа пред TMZ, че Майкъл се е самоубил, като се е застрелял.

Като млад, новоизлюпен актьор с хокейни умения, Майкъл е избран за ролята на Джак във филма на Дисни, който разказва историята на американския отбор по хокей на Олимпиадата през 1980 г.

След този дебют, той участва само в още два филма - "Dirtbags" (2006) и "Surfer Dude" (2008), след което отива да се запише в армията, където се присъединява към специалните части.

Смъртта на Майкъл беше съобщена от генерал Гийом Бюрпър, командир на ротата, в която 35-годишният бивш актьор и хокеист, служи.

"Тези от вас, които познаваха Майк ще го помнят със страстната му любов към семейството и отдадеността му към здравето на отряда", каза Бюрпър в изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    1 0 Отговор
    Взимайте си антидепресантите хамериканчета и до там ще я докарате. То си е мода да се гръмнеш, добре че не ме интересува модата.