Last news in Fakti

4 Май, 2017 18:42 3 412 2

Наоми Кембъл копнее за деца и семейство

  • наоми кембъл-
  • семейство-
  • деца-
  • модел-
  • раждане-
  • осиновяване

Супермоделът разкри, че не иска да е самотен родител

Наоми Кембъл копнее за деца и семейство - 1
Снимка АП/БТА

Британският супермодел Наоми Кембъл копнее да създаде семейство и да има деца. Това сподели самата тя в интервю за списание ES.

46-годишният модел призна, че много би искала да има свое семейство и непрестанно мисли за бебета. Макар мисълта за деца да не ѝ дава мира, черната перла на модната индустрия не е сигурна дали иска да има свои собствени деца или иска да си осинови.

"Постоянно мисля за деца. Преди мислех, че ако имам дете, ще си осиновя, но сега, когато науката и медицината са толкова напреднали, мисля че бих могла да имам свои биологични деца", заяви Наоми.

Тя обаче, не иска да бъде самотен родител, защото е твърдо убедена, че всяко дете се нуждае от двама родители, а в момента в живота ѝ няма партньор, с когото да свие гнездо.

Според нея е важно да се говори открито за проблемите, припомняйки си онези мрачни години, когато самата тя бе затънала в проблеми, заради наркотици и алкохол.

Моделът обаче потърси помощ и благодарение на това успя да се справи със своите зависимости. Тя влезе в клиника за рехабилитация през 1999 г. и редовно посещаваше сбирки на анонимни наркозависими. Сега тя сподели, че се опитва да помогне и на други със сходни проблеми.

"Хората се опитаха да ме засрамят с факта, че потърсих помощ. Никога не трябва да се чувствате засрамени, защото възстановяването и лечението на зависимостта е нещо положително", каза тя. "Психичното здраве, следродилната депресия - всичко това има много различни лица. Толкова е важно да си помагаме".

Британката коментира и идеята на британското правителство да се откаже от схемата за приемане на 3000 сирийски деца.

"Трябва да направим повече като страна", каза тя. "Всеки трябва да отвори прегръдката си за децата бежанци - наистина. Те не са избрали съдбата си, те са подложени на кръстосан огън. Невинни човешки същества в капана на възрастния свят на политиката. Това е толкова тъжно."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    4 0 Отговор
    Аре от мен да мине - ше се жертвам!....дъртичка е вече де, с една година е по-малко от мен!!...аз съм светъл, висок със сини очи...а да видим какви деца ще с излюпят!
  • 2 Кирил Младенов

    5 0 Отговор
    Остави, не се хаби. Този примат си търси спонсор по този начин. Ако е искала наистина деца, е имала възможност 90 пъти да роди. По-добре се пробай на нша циганка.