Last news in Fakti

5 Май, 2017 15:43 5 154 4

Паяк заживя в ухото на жена

  • паяк-
  • ухо-
  • жена-
  • влязъл-
  • подуро лице-
  • насънил се-
  • натрапник-
  • великобритания-
  • шава

Тя отишла в спешна помощ, с подуто пице и заради усещането, че нещо шава в главата ѝ

Паяк заживя в ухото на жена - 1
Снимка shutterstock

Паяк заживя за кратко в ухото на британска майка, докарвайки я до състояние на лудост, преди да бъде открит и изваден от лекарите. Жената посетила отделението за спешна помощ в окръжната болница миналата седмица, заради сърбеж в ухото и подуване на лицето.

38-годишната Анждела Колбърн, майка на две деца от Уолингтън, си припомни най-ужасяващия момент от своя живот — денят, в който открила, че в ухото ѝ се разхожда паяк. Тя разказа за случката, станала на 26 април, пред британския вестник „Сън“.

Жената била убедена, че докато изпращала 9-годишната си дъщеря към училище, някакво създание се заплело в косата ѝ.

Истинският момент на паника обаче, дошъл няколко часа по-късно, когато усетила как нещо шава и щъка в главата ѝ, а малко след това лицето ѝ започнало да се подува.

Паяк заживя в ухото на жена
Снимка Sun

38-годишната г-жа Колбърн грабнала чантата си и незабавно отишла в спешното отделение на болница „Сент Хелиър“ в Сътън.

По време на прегледа лекарите забелязали, че от дълбините на ушния ѝ канал се подават крака. Медиците открили, че зловещият натрапник се е "настанил твърде надълбоко", за да бъде изваден с помощта на пинцети. Ето защо те напълнили ухото на ужасената си пациентка с олио за около 15 минути, за да удавят създанието.

Припомняйки си тази смразяваща случка, г-жа Колбърн заявява пред в. „Сън“: „Просто знаех, че в главата ми има нещо. Беше като истински филм на ужасите."

"Шумоленето и усещането" за "паяка", който се разхожда вътре в ухото ѝ, подлудило жената.
"Откачих, когато сестрата ми каза, че не може да види нищо. Толкова много се ядосах, че започнах да блъскам с крака по леглото. Тогава дойде лекарят и ме накара да се успокоя, за да погледне още веднъж и точно тогава го откри — паякът“, разказва жената.

Тя споделя, че се почувствала облекчена, когато лекарят забелязал създанието и го удавил в мазнина.

След това стряскащо преживяване, жената често слага качулка на главата си, за да не може друго създание да пропълзи и да се намърда в ухото ѝ.

„Случката ме направи малко параноична. Започнах да използвам фенерчето на телефона си, за да оглеждам ушите си и да проверявам под възглавниците, преди да легна да спя. Ей така, за всеки случай“, разказва жената, правейки опит да се пошегува.

Паяк заживя в ухото на жена
Снимка shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кока кола

    5 0 Отговор
    Доста страна случка
  • 2 Кирил Младенов

    5 1 Отговор
    Горкият паяк. Какво ли не е преживял и ....чул.
  • 3 Не е странно

    3 1 Отговор
    Преди доста години в ухото на жена ми беше влязла една мравка от тези най-малките. Казваше,че нещо и тропа,но аз си мислих,че си внушава докато накрая с клечка за уши след няколко опита успя да я закачи на памука и извади.
  • 4 Пепчо

    1 1 Отговор
    Уааааа ужас , тоя кошпръняк на втората снимка е по грозен от паячето ... :x:x:x puke puke puke .... горкото паяче, кой знае какъв ужас е преживяло .!!!