Last news in Fakti

5 Май, 2017 18:55 4 235 3

Първородната рожба на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър

  • ники рийд-
  • иън сомърхолдър-
  • дете-
  • очакват-
  • първородно-
  • бебе-
  • снимка-
  • семейство

Двамата актьори споделиха една и съща снимка в Инстаграм

Първородната рожба на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър - 1
Снимки Инстаграм

Актьорската двойка Иън Сомърхолдер и Ники Рийд съобщиха на света, че очакват първата си рожба.

28-годишната Рийд издаде тайната, пазена толкова дълго време, със снимка в Инстаграм. Малко след нея, бъщещият татко също публикува снимката, за да се похвали.

На кадъра се вижда как Иън е коленичил до своята съпруга и нежно целува наедрелия ѝ корем. И двамата изглеждат невероятно щастливи и влюбени.

Текстът, публикуван към снимката в профила на бъдещата майка, гласи: „Здравей, мъниче. Познавам те, защото те усещам. Как е възможно вече да обичаш някого толкова много? Това, което знам със сигурност, е че това е най-силното чувство, което съм изпитвала някога. Споделяме едно тяло от толкова време и преживяхме толкова много заедно. Нетърпеливи сме да се срещнем."

Първородната рожба на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър

Бъдещият татко пък успя да разчувства своите фенове и последователи със също толкова мило послание. Ето какво гласи то: “До всички наши приятели, семейство и останалата част на света. За своите 38 години на тази земя не съм изживявал нищо толкова емоционално и силно, както това. Не мога да се сетя за нищо по-вълнуващо от следващата глава в живота ни и искаме да го научите лично от нас. Това трябва да е най-специалното време в нашия живот и искаме да го запазим за нас тримата – за мен, любимата ми и малкото ни човече, което расте с бързи темпове. Благодарим ви за позитивната енергия!”

Синеокият Сомърхолдер, който влезе в кожата на Деймън Салваторе в хитовия сериал „Дневниците на вампира“ и звездата от вампирската поредицата „Здрач“ се събраха през 2014 г., а година по-късно вдигнаха и сватба.

Първородната рожба на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джоб

    2 0 Отговор
    Кои са тези !?

    Коментиран от #2

  • 2 Кака Гинка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "джоб":

    Ами вампири са,или поне са известни като такива...
  • 3 Damon Salvatore

    0 0 Отговор
    Моите любими актьори Иън и Ники . Дневниците на вампира и Здрач по известни като Дъймъм и Розали . I love this family 💜💜💜💜💜😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖💙💙💙💙💙💞💞💞💞💞