Last news in Fakti

8 Май, 2017 14:03 3 374 3

Бионсе наду джуки - оплюха я (СНИМКА)

  • бионсе-
  • джей зи-
  • бременност-
  • устни-
  • снимка

Феновете на певицата са недоволни от промяната във външния й вид

Бионсе наду джуки - оплюха я (СНИМКА) - 1
Снимка: БТА/АР

Бионсе трябва да роди всеки момент, но изглежда бебетата ѝ не са най-интересното, което се случва край нея в момента. Всъщност феновете ѝ са заинтригувани от друга тема – дали звездата не е коригирала устните си?

Поводът, който отвори дебата, бе прясно селфи на дивата, на което тя е снимала лицето си от носа надолу като фокусът са видимо по-дебелите ѝ устни. Снимката не бе придружена от никакво послание и това още повече разпали въображението на нейните почитатели.

Част от тях са убедени, че бременната хубавица си е инжектирала нещо в устните, за да увеличи размера им, докато други твърдят че новият ѝ вид е временно явление и се дължи на бременността ѝ. „Изглежда като истински бабуин!“, коментира фен в Инстаграм. Друг пък, видимо разочарован от промяната, попита: „Защо си си била инжекция в устните?“.

Говорителката на Бионсе е доста заета, тъй като упорито отговаря на всички твърдения, застрашаващи имиджа на звездата. Тя защити устните на певицата с обяснението:

„Знаете ли, че при повишаване на теглото по време на бременност често има драстични промени на кръвообращението, които причиняват подувания на различни места? Знаете ли колко често венците на бременните жени се подуват? А знаете ли, че понякога това дори им пречи да говорят и да дъвчат нормално?“.

В защита на Би изглежда са се включили и други майки, които коментират, че по време на бременността всичко в тялото се подува и споделят, че според тях устните на певицата ще върнат нормалния си вид, след като роди.

Джей Зи и съпругата му нямат търпение отново да станат родители и според хора от обкръжението им това ще се случи тези дни. Певицата ще ражда близнаците с цезарово сечение и наскоро се премести временно в нов апартамент в Лос Анджелис, който е на няколко минути от болница Cedars Sinai Hospital, припомня RadarOnline.

Бионсе наду джуки - оплюха я (СНИМКА)
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Око боко

    5 1 Отговор
    Разпоретина
  • 2 Радо

    2 1 Отговор
    Ако надуй микрофоня и ше му пръсне тон-колоните, разийшли.
  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    При бременност лицето подпухва,но тези устни ми изглеждат пълни с ботокс.