Last news in Fakti

15 Май, 2017 17:03 6 099 1

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ)

  • риба-
  • езеро-
  • рибар-
  • гърло-
  • скочи-
  • индия-
  • пациент-
  • инцидент-
  • риболов

30-годишният мъж уловил 10-сантиметровата риба в езеро

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ) - 1
Snimka: shutterstock

Индийски лекари използваха клещи, за да извадят жива риба от гърлото на мъж, съобщава в. „Дейли Мейл“.

30-годишният Сантош Даш се бил отдал на езерен риболов, когато уловената от него 10-сантиметрова риба се изплъзнала от ръцете му и скочила право в устата му.

Хлъзгавото създание се настанило в гърлото на рибаря, отнемайки способността му да диша и да говори. В продължение на няколко минути мъжът се борел за глътка въздух.

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ)

Той бил откаран в местната болница, където въпреки положените усилия, медиците не успели да извадят рибата, заседнала дълбоко в гърлото на индиеца.

По-късно той бил прехвърлен в болница "Аполо" в индийския град Бхубанашвар, на около 200 километра от родното му село Подаджия, щата Одиша. Там лекарите използвали клещи, за да извадят рибата.

Рентгеновите снимки показали, че перките на борещата се за живота си риба, са причинили сериозни разкъсвания в гърлото на пациента.

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ)

Когато пристигнал в болница „Аполо“ мъжът бил отведен в спешната операционна, където лекарите му поставили локална анестезия и го оставили да стои в седнало положение.

Д-р Санджеев Гупта, старши консултант по УНГ, успял да види само опашката на рибата.

"След като го упоихме, поставихме на пациента специален уред, който да държи устата му отворена. След това извадихме рибата с помощта на клещи. Извадихме я бавно и внимателно на кратки интервали.

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ)

След интервенцията, в продължение на 10 дни, Сантош трябвало да се храни през специална тръба, вкарана през носа му, за да може нараняванията в гърлото му да заздравеят.

Тук, рибке, рибке! Жива риба скочи в гърлото на мъж (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    1 0 Отговор
    Тоя индийците имам чувството че са невменяеми всичките до един. Един се снимал с кобра и умрял. друг го изял крогодил докато се миел в реката сега този пък му "скочила" риба в гърлото. По интернет ги гледам как карат и ми се реве и ми е жал за тях. Имам чуството че им се умира ли... незнам. Не ценят житова ама грам.