Last news in Fakti

16 Май, 2017 08:50 4 837 4

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)

  • франция-
  • първа дама-
  • бриджит макрон-
  • съпруга-
  • любов-
  • възрастова разлика-
  • син костюм-
  • история

Бриджит Макрон и светлосиният костюм, който никога няма да излезе от мода

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ) - 1
Снимки АП/БТА

Житейската история на бившата учителка по литература и настояща първа дама на Франция развълнува сърцата на милиони хора по цял свят. 64-годишната Бриджит Троньо-Макрон привлече вниманието на обществеността още по време на предизборната кампания за президент на Франция със своята интригуваща житейска история и "забранената любов", пламнала между нея и Еманюел Макрон.

Голямата разлика във възрастта, която стои между нея и съпруга ѝ — цели 24 години в нейна полза — и любовната им история, достойна за филм, бяха нещата, с които двойката трогна, развълнува и впечатли света.

Двамата са заедно вече 20 години, през които любовните искри между тях не угасват. Ето защо медиите предпочетоха да фокусират вниманието си най-вече върху нея и следяха всяка нейна стъпка, жадни да научат колкото е възможно повече за необикновения ѝ живот.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)
Снимка Twitter

На 13 април Бриджит отпразнува своя 64-ти рожден ден.

Тя се запознала с бъдещия си съпруг, когато е на 39 г., а той — едва 15-годишен хлапак. По онова време Бриджит преподавала литература в частно училище в Амиен и младият Макрон попаднал в нейния театрален кръжок. Елегантната и красива преподавателка, наследница на богатата фамилия Троньо, известна в Северна Франция с шоколадовите си фабрики, пленила на мига ума и сърцето на младия Еманюел.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)
Снимка France 5

Тя също била силно впечатлена от интелекта на бъдещия политик и постепенно отношенията между тях придобили романтичен характер.

И точно като в любовен роман, двамата били разделени от семейството на младия Макрон, което твърдо се противопоставило на връзката им. В опита си да предпазят своя син от фатална житейска грешка, г-н и г-жа Макрон го изпратили да учи в Париж. Но преди да замине той успява да даде обещание на своята голяма любов: "Каквото и да правите, аз ще се оженя за вас“.

И удържал на думата си.

Когато навършва 18 години той и Бриджит официално обявяват връзката си, а през 2007 г. се женят.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)

Пикантната любовна история на семейство Макрон възбуди изключителния обществен интерес и накара милиони хора по света да следят с притаен дъх всяка крачка на бъдещата първа дама на Франция. И така, докато Еманюел Макрон водеше битка за президентския пост, медиите предпочетоха да съсредоточат вниманието си най-вече върху съпругата му.

Това направиха и в неделя, когато Еманюел Макрон, придружен от семейството си, пристигна в Елисейския дворец като бъдещия най-млад държавен глава на страната.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)

Тази първа поява на Бриджит Макрон на червения килим, привлече изключителен медиен интерес. Появилата се информация, че светлосиният костюм, дело на Louis Vuitton, с който бе облечена, не е купен, а нает от модната къща, разпали още повече любопитството и интереса към нея.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)

Световните медии коментираха още, че тоалетът на новата първа дама силно напомня на тези, с които други две известни първи дами, се появяват до съпрузите си при встъпването им в длъжност. Медиите сравниха светлосиния костюм на Бриджит Макрон с тези, носени от Джаки Кенеди и Мелания Тръмп.

Изключителната любовна история на още една първа дама в синьо (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 извра щения

    13 1 Отговор
    Онзи ден линчувахте по медиите вкл. и тук някаква тридесет и няколко годишна американска учителка, която обдухвала някакъв 16 годишен, а сега ми се прехласвате и умилявсте от някаква френска мадам, която си зарязала семейството и децата и оплела в мрежите си някакъв малолетен 15 годишен !? Нали знаете това, как се нарича според буквите на закона ?
    Повдига ми се, честно!!!! Това е най- тъпия ПР, които съм чел, достатъчно е само да ги погледнеш тия двамцата. Айде спрете да налагате ненормалното за нормално !
  • 2 1234

    9 2 Отговор
    Само да попитам! Къде е сега закрила на детето?
  • 3 КРОКОО

    3 0 Отговор
    Лелеееее каква МУМИЯЯЯЯЯ!!!
  • 4 ЩИН

    3 0 Отговор
    Баба ти Бриджит отдааавнаа, отдаавнаа е прецефтяла, та даже е окапала!! А Мак(а)рончо, той просто си е извратен момчето и Едиповия компелкс яко го тресе!