Last news in Fakti

17 Май, 2017 14:46 2 712 0

Лицето на Хитлер се появи в мокро петно (СНИМКА)

  • хитлер-
  • мокро петно-
  • лице-
  • очертано-
  • кондензирана вода-
  • глазгоу-
  • откри

Шокиращото изображение изникнало в кухнята на обикновен британец от Глазгоу

Лицето на Хитлер се появи в мокро петно (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

"Ясен и много разпознаваем образ" на Адолф Хитлер изникна върху стената в дома на един 33-годишен баща от Глазгоу, съобщава в. "Метро".

Мъжът открил лика на фюрера в кондензиралата се вода, останала след миенето на домакинските съдове.

Стивън Хънтър отишъл в кухнята, за да приготви мляко за сина си. Когато се пресегнал да вземе чаша, той забелязал влагата, избила по стената до мивката. В очертанията на това мокро петно, той разпознал лицето на Хитлер.

Лицето на Хитлер се появи в мокро петно (СНИМКА)
Снимка: Center Press

Той незабавно захвърлил всичко и хукнал да вземе фотоапарата си, за да снима странното явление.

"Това беше малко странно. Приготвях мляко за моя син и нещо привлече вниманието ми. Кондензиралата се вода бе оформила непогрешим и ясен образ на Адолф Хитлер. Видях линията на косата и очертанията на очите, а отдолу бяха и отличителните мустаци. Изобщо това мокро петно имаше всички лицеви характеристики на фюрера", разказва мъжът, който ясно си дава сметка, че говори за обикновено мокро петно, но въпреки това бил много озадачен от лика, който то наподобявало.

"Трябваше да направя снимка на това, защото не виждате такива неща всеки ден", казва още Стивън, който показал снимката на съпругата и приятелите си и естествено я качил във Фейсбук.

Лицето за Адолф Хитлер не за пръв път се явява на необичайни места, под необичайна форма. Хора са съобщавали, че са го виждали върху котки и кучета, на фасади на сгради и върху коли.

Лицето на Хитлер се появи в мокро петно (СНИМКА)
Снимка: Center Press


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА