Last news in Fakti

30 Май, 2017 15:20 2 285 0

Виктория Бекъм пише модна библия

  • ръководство-
  • мода-
  • стил-
  • юбилей-
  • 10 години-
  • виктория бекъм-
  • книга-
  • дизайнер

Изминаха 10 години, откакто бившата спайска изостави пеенето и се захвана с мода

Виктория Бекъм пише модна библия - 1
Снимка Instagram

Виктория Бекъм крои грандиозни планове за 10-тата годишнина от своята професионална трансформация от поп певица в моден дизайнер.

Съвсем скоро ще се навършат 10 години от деня, в който Пош Спайс загърби музикалния бизнес, за да се гмурне в дълбоките води на модния бизнес, пише "Дейли Стар".

Тя смята да отбележи този юбилей с издаването на собствено ръководство за мода и стил. В своята голяма и дебеля книга Бекъм ще дава съвети на британките как да се обличат.

Тя не е сама в това сериозно начинание, защото има пълната подкрепа на легендарната главна редакторка на американското издание на списание "Вог" Ана Уинтър, която непрестанно я насърчавала и окуражавала.

Запознат с темата анонимен източник е заявил, че в книгата подробно ще бъде описан животът на бившата "спайска" след влизането ѝ в модните среди, както и че на страниците ѝ ще присъстват интересни подробности за нещата, които тя е научила и уменията, които е придобила досега.

"С времето Ана започна да харесва Виктория и полека — лека се превърна в неин ментор. Тя видя колко много усилия и упорита работа хвърли Виктория, за да бъде приета в индустрията. Освен това тя вярва, че Виктория е основна и важна движеща сила в модата", добавя още източникът.

Пош вече има зад гърба си една издадена книга с модни съвети, която излезе през 2016 г. Въпреки че по онова време тя не е известен дизайнер и модната ѝ марка все още не се е наложила на пазара, книгата става бестселър.

Новото модно ръководство на Бекъм е планирано да излезе на пазара през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА