Last news in Fakti

30 Май, 2017 20:00 2 931 0

5 вида хора, които да държим наблизо

  • живот-
  • приятелство-
  • приятели-
  • компания
5 вида хора, които да държим наблизо - 1

Много е важно за нас да подбираме компанията, в която сме, защото много може да се каже за човек по приятелите му. Ето някои от типовете хора, които трябва да държим наблизо.

1. Насърчителят

Винаги трябва да имате един позитивен, щастлив и окуражителен човек в живота си, който прави най-доброто, което може да повдига другите. Насърчаващият човек винаги ще ви окуражи и ще повдигне духа ви, когато не се чувствате добре. Той ще пуска шеги и ще вижда всичко от добрата му страна.

2. Учителят

Учителят е онзи човек, който знае всичко, което трябва да се знае. Той е онзи един човек, когото може да попитате за всичко и знаете, че той има отговора, защото е умен и чете доста. Интелигентните хора носят просветление. Намерете такъв човек!

3. Терапевтът

Тези приятели са много добри слушатели, състрадателни са и винаги предлагат рамо, на което да поплачете. Всеки има нужда от такъв човек в живота си.

4. Свързващият

Този човек има връзки. Той или тя знае кой кого е и какво какво е. Може да излезете с него на обяд, защото те винаги ще знаят малко повече от всеки друг за случващото се. Може да отидете на парти с него и е гарантирано, че ще се забавлявате много. Тези хора са винаги насреща и освен това са много добри домакини.

5. Веселякът

Понякога всичко, от което се нуждаете е човек, който да се смее с вас и на вас. Този човек знае как да разсмива всеки и не приема нищо твърде лично. То успява да извади наяве по-светлата и забавна страна на живота и всеки ги обича за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА