13 Юни, 2017 07:00 4 797 0

Вашият хороскоп за днес, 13.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци-
  • рак

Овен

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Телец

Днес се предпазвайте от развиване на ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.

Близнаци

Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.

Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на проектите си.

Лъв

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които се опитват да се развиват на работното си място, чрез ентусиазъм и изобретателност. Опитайте се да сте максимално находчиви в инициативите, които подхващате на работното си място.

Дева

Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Везни

Денят ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера.

Скорпион

Днес избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Стрелец

Днес част от родените под този зодиакален знак ще имат възможност да увеличат своите придобивки следствие на допълнителните ангажименти, които поехте неотдавна в професионалната сфера. Ще заслужите успехите си, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си.

Козирог

Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Водолей

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Не допускайте да давате лъжливи обещания на интимната си половинка, защото едва ли това ще се разбере по правилния начин.

Риби

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и деловите ви партньори. В интимен план - ще се чувствате истински обичани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА