15 Юни, 2017 15:44 3 729 1

Мъж остана с половин нос след кръчмарски бой с непознат

  • нос-
  • бой-
  • сбиване-
  • непознат-
  • отхапа-
  • обезобразен-
  • англия

Нападателят е бил осъден на 20 месеца затвор за нанасяне на тежка телесна повреда

Мъж остана с половин нос след кръчмарски бой с непознат - 1
Снимка: shutterstock

Мъж, който отхапал носа на непознат, по време на кръчмарски бой, бе осъден на почти 2 години затвор, пише британското издание "Метро".

Даниел Скинър ще излежава 20 месечната си присъда за нанасяне на тежка телесна повреда на 27-годишния Лиъм Лов, с когото се сбили за пари.

До инцидента, случил се на 15 декември миналата година, в кръчма в английския град Гримзби, двамата не се познавали.

Мъж остана с половин нос след кръчмарски бой с непознат

Срещнали се случайно на бара и си допаднали. Заприказвали се, започнали да обръщат питие след питие, докато в един момент Скинър скочил на бой на Лов. В схватката вторият останал с половин нос, защото първият отхапал другата му половина.

Според жертвата нападателят му започнал да го подпитва за наркотици и изведнъж му заявил, че му дължи 200 паунда. Когато Лов отрекъл, Скинър се нахвърлил отгоре му, притиснал го до стената и отхапал носа му.

След инцидента, 27-годишният Лов бил отведен в болница, където претърпял поредица от операции. Заради случката той напуснал работа и се затворил в дома си, излизайки колкото се може по-рядко на публични места.

"Не се чувствах като човек. Чувствах се ужасно. Изпитвах постоянна болка. По цял ден. Всеки ден. Чувствах се депресиран и неспокоен заради начина, по който изглеждам. Не се чувствах човек, чувствах се чудовище. Не ми харесва хората да ме гледат", споделя той пред вестника.

Мъж остана с половин нос след кръчмарски бой с непознат

След няколко пластични операции, днес Лиъм е по-добре.

"Вече нещата стават по-добре, имам нова приятелка, която увеличава увереността ми с всеки изминал ден", разказва той и допълва: "Но когато чух каква присъда е издал съда на онзи психопат бях бесен. Нима 20 месеца в затвора могат да се сравнят с болката, унижението, страха и депресията, които аз преживявам, защото той ме превърна в изрод, обезобрази ме и сега ще трябва да изглеждам като идиот до края на живота си?"

Мъж остана с половин нос след кръчмарски бой с непознат


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майна

    4 0 Отговор
    ....Лиамчо...не ко'си ман...тука за убийство по непредпазливост дават 2 години...