Last news in Fakti

8 Юли, 2017 20:00 2 674 4

Тези хора доказват, че романтиката е безсмъртна

  • истории-
  • любов-
  • романтика-
  • връзки-
  • свалки-
  • брак-
  • семейство-
  • обич
Тези хора доказват, че романтиката е безсмъртна - 1

Вярваме, че любовта е най-яркото и искрено чувство в света. И тези малки истории, пълни с нежност, романтика и щастие, са повече от способни да превърнат и най-закоравелия скептик в някой, който вярва, че любовта съществува и може да живее вечно.

Прародителите ми са на по 70 години. Един ден, докато говорих с дядо ми за младостта му. Изведнъж, когато баба ми влезе в стаята, той ми каза: „Ето я и моята вселена!“ Комплиментите, които той прави на баба звучат много по-добре от онези, които моето гадже ми прави!

***

Една сутрин преди няколко месеца, мъжът ми се събуди 20 минути по-рано, за да зашие дупка в ръкавицата ми. В МОЯТА РЪКАВИЦА! За да не измръзвали пръстите ми в студа. И двамата имаме много натоварени графици. Нямаме време за обяд, камо ли да си зашия ръкавицата. Той никога не ми подарява цветя и не ми прави комплименти, но подобни неща ме карат да се чувствам обичана!

***

Днес съпругът ми ми каза: „Ако само знаех колко прекрасна съпруга ще имам, щях да дойда при теб в момента, в който се научих да ходя.“

***

Миналата година съпругът ми трябваше да замине на спешно бизнес пътуване на Свети Валентин. Но ми подготви изненада! Когато се прибрах вкъщи вечерта, открих любимата си шоколадова торта и картичка на кухненската маса. На картичката бяха написани само три думи, но бяха достатъчни: „Само за теб!“

***

Когато на мама и липсва татко, тя взима парфюма му и го разпръсква из цялата стая. Тя казва, че това и помага да създаде усещането за присъствие. И когато татко си дойде, той помирисва парфюма и се усмихва: „Виждам, че си си мислила за мен!“

***

Влюбих се в момиче в университета, което имаше проблем със слуха. Тя учи, за да стане учител, който преподава езика на глухите. Сега аз също го уча, за да мога да я поканя на среща.

***

Баба ми се е омъжила млада за човек, който не е обичала. През целия си живот, тя е обичала друг човек. Първо, те не са могли да бъдат заедно, заради брачните си партньори, а след това заради децата си. Тогава, когато и двамата са били на 90, са се срещнали случайно в една болница. Първото нещо, което старата ѝ тръпка ѝ казала било: „Най-накрая те открих!“ Сега те изживяват последните си дни заедно, щастливи.

***

Днес се събудих и разбрах, че мъжът ми ме е гримирал, докато съм спяла. „Направих го, за да имаш повече време за сън“, ми обясни той. Между другото, мъжът ми е професионален гримьор.

***

Баба ми е на 89. Не отдавна, нейният годеник, който е на 98 ѝ купил луксозен Mercedes и ѝ го подарил с думите: „Искам да идваш при мен само с качествена кола!“

***

Със съпруга ми се разхождахме из града снощи. Просто се размотавахме и си говорихме. Изведнъж млада двойка се приближи към нас и ни попита дали може да им дадем имейл адреса си. Обясниха ни как са ни видели да се целуваме и дори са ни последвали и са ни снимали по пътя, изглеждали сме нереални. Така семейният ни албум се увеличи изведнъж със стотици снимки, на които сме щастливи. Бракът ни навърши 25 години наскоро. Колко чудесно неочакван подарък по този повод получихме!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОН ЖУАН

    0 0 Отговор
    Ама НЕ и ерекцията и гравитацията !
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Баба ми е на 89. Не отдавна, нейният годеник, който е на 98 ѝ купил луксозен Mercedes и ѝ го подарил с думите: „Искам да идваш при мен само с качествена кола!“

    МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ - БАБЕ НА 90 ГОДИНИ Е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ БОМБА НА КОЛЕЛА !
  • 3 ГОСТ

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Със съпруга ми се разхождахме из града снощи. Просто се размотавахме и си говорихме. Изведнъж млада двойка се приближи към нас и ни попита дали може да им дадем имейл адреса си. Обясниха ни как са ни видели да се целуваме и дори са ни последвали и са ни снимали по пътя, изглеждали сме нереални. Така семейният ни албум се увеличи изведнъж със стотици снимки, на които сме щастливи. Бракът ни навърши 25 години наскоро. Колко чудесно неочакван подарък по този повод получихме!

    ОТНОВО МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ - ОТКОГА ДВОЙКА ВКЛЮЧВАЩА МЪЖ НА ОКОЛО 50 И ЖЕНА НА ОКОЛО 45-47 ГОДИНИ СТАВА АТРАКЦИЯ АКО СЕ ЦЕЛУВА ? ВСЕ ПАК ГОВОРИМ ЗА НЕ ТОЛКОВА СТАРА ДВОЙКА ? ТУК НЯМА НИЩО НЕРЕАЛНО И НЕРЕДНО !
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Днес съпругът ми ми каза: „Ако само знаех колко прекрасна съпруга ще имам, щях да дойда при теб в момента, в който се научих да ходя.“

    ОТНОВО МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ - НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ БЪДЕЩИЯ ПАЛАВНИК НАДАЛИ Е ВДИГАЛ ЧУШКАТА ,КОЯТО Е ГЛАВЕН МЪЖКИ АКТИВАТОР ПРИ ЕДНА БЪДЕЩА ВРЪЗКА !