Last news in Fakti

12 Юли, 2017 12:32 3 316 2

Отвлечен, изнасилен и захвърлен край пътя от ... 3 жени

  • зимбабве-
  • жени-
  • учител-
  • отвлечен-
  • изнасилен-
  • захвърлен
Отвлечен, изнасилен и захвърлен край пътя от ... 3 жени - 1
Снимка: shutterstock

39-годишен учител е бил многократно изнасилен от банда жени, които го отвлекли от автобусна спирка, след като го упоили, съобщава полицията в Зимбабве.

Случката е станала в град Макони, където мъжът по-късно е бил захвърлен край пътя с наранявания и травми, причинени от трите сексуални насилнички, част от престъпна банда за кражба на "качествена сперма", съобщават местните издания, цитирани от британския таблоид Daily Express.

Мъжът бил настанен в болница с наранени гениталии, а след обстоен преглед лекарите открили и други признаци на сексуално насилие.

Полицията се опитва да открие трите жени, част от престъпната схема за кражба на сперма, която причаквала и други жертви като ги изнасилвала и след това продавала отнетото под формата на "амулет за късмет".

39-годишният учител разказал пред служителите на реда, че жените му предложили да го закарат с колата си, а след това му предложили питие, в което имало упойващи вещества, от които той изпаднал в безпомощно състояние.

Жертвата се събудила на следващия ден без пари и с рани по гениталиите си.

Жените поискали да правят секс с него, но той отказал. Тогава го заплашили с пистолет и той се подчинил като отново бил упоен.

По-късно учителят се свестил на пътя, където го намерили случайни минувачи и го откарали в болница.

Подобен случай имаше и в края на февруари, когато група от 4 жени отвлече и изнасили друг учител по същата схема.

Така наречените "крадли на сперма" се появяват в страната през 2011 г. Тогава те нападали своите жертви по пътя между градовете Гуру и Хараре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УМЕН ГУЩЕР

    10 4 Отговор
    Те и в България банда путинисти дебнат невинни мъже седесари които пътуват между Железница и Бистрица...да източат качествен генетичен материал за амулети които ги продават в Русия
  • 2 Патето Яки

    5 0 Отговор
    Щяд да ходя в Зимбабве, но сега се отказвам оти ще ми повредят трътката тия женуря.